פרומו 205 הולך להיות טוב
P psycho360 New member 14/9/06 #2 אוווווו!!../images/Emo58.gif סקופילד לינקולן וטיבאג ייפגשו, איזה יופי [[:
L LoKa18 New member 14/9/06 #3 ../images/Emo207.gif תמונות של מילר ופרסל הראשונה: מילר בפוזת בר מצווה
I I Love Miller New member 16/9/06 #28 יואו...קרעת אותי עכשיו... עם ההערות שליד התמונות..חחחח אני יאמץ אותן....חח
ק קאטי22 New member 15/9/06 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
G Gilliana New member 15/9/06 #24 מה קרה לאף שלו? ../images/Emo4.gif מי הכניס לו אגרוף בפנים ושבר לו את האף? לא חבל?
L LoKa18 New member 15/9/06 #26 חחח אני חושבת שהוא תמיד היה ככה... רק שהפעם הוא נגלה לעין בצורה ברורה יותר. וכפי שאמרתי קודם - התאורה עליו לא מחמיאה במידה רבה..
חחח אני חושבת שהוא תמיד היה ככה... רק שהפעם הוא נגלה לעין בצורה ברורה יותר. וכפי שאמרתי קודם - התאורה עליו לא מחמיאה במידה רבה..
G Gilliana New member 15/9/06 #27 לא לא - זה בפירוש לא... ... מצב נורמלי. נכון שלוונט יש אף רחב אבל כאן רואים שיש נפיחות חריגה בעצם גשר האף. תסתכלי למשל בקלוז-אפ הזה...
לא לא - זה בפירוש לא... ... מצב נורמלי. נכון שלוונט יש אף רחב אבל כאן רואים שיש נפיחות חריגה בעצם גשר האף. תסתכלי למשל בקלוז-אפ הזה...