"פרומו"-"מעריב" עמ' 6-7

"פרומו"-"מעריב" עמ' 6-7 ../images/Emo185.gif

כתבה בת שתי עמודים על הילי ילון..ראיתי אצל סבא וסבתא וקראתי ברפרוף..היא אומרת שהיא לא מתכוונת להפוך לכוכבת ילדים,אומרים לה שכדי לה להשתתף בטלנובלות..קצת סיפורים מהעבר.. פעם היא הייתה באנגליה והייתה צריכה לפרנס ת'עצמה אז היא עבדה בדוכן פלאפל תפל..מכרה פאלפים וחומוסים מגעילים בפיתות מצ'וקמות.. היא הייתה ב..(לא זוכר) פגשה מישהו יפני/סיני..יצאה איתו לדייט.. (כל הדייטים הוא רק:"האאאאאאאאאא,אממממממממממממממ" בדייט השלישי הזמינה אותו אליה הביתה..ושאלה אותו שאלה שלא היה אפשר לענות בכן/לא..והוא ענה:"יס"..הבינה שהוא לא יודע אנגלית בגרוש..העיפה אותו..ועוד דברים..קראו

chen010189

New member
וואלה מאגניב ותודה!!!

אם למישהו יש - שיסרוק עכשיו, לפני שמישהו חנג' יקפוץ פתאום עם ה"אסור ע"פ חוקי תפוז!!!" שלו... (ונעזוב את זה שחצי מתפוז שמים על זה זין) שיסרוק, יעלה את זה לאתר כמו putfile.com למשל... וישים קישור זה, נחשב בתפוז - "הבאה מאתר" וזה - מותר ("זה? נשאר אצלי", סתם
הזכיר לי ת'פרסומת של ההד'נשולדרס עם דניאלה וירצר
)

chen010189

New member
אה נכון!

שכחתי שכל הכתבות ממעריב מתפרסמות ב-NRG שזה בעצם האתר של העיתון תודה!!!

R o n 2 5 6

New member
בבקשה

אוף אני לא בטוח שאוכל ללכת לסרט של הילי כי זה כל פעם מקרין ב-12 בלילה...

chen010189

New member
היא לא נראית מבוגרת - היא פשוט

נראית בגיל שלה... אתם פשוט רגילים לראות אותה בת 15, כי יודעים לאפר ולהלביש אותה כמו נערה בסדרה. אבל מחוץ לסדרה היא נראית בחורה בת 20 כמו שהיא צריכה להיראות

זה לא קשור חן!

אני ראיתי אותה בחיים הרגילים בלי כל האיפור והבלה בלה בלה ואני יודע איך היא נראית רגיל ואיך היא בסדרה אבל כאן היא נראית מבוגרת לדעתי! הייתי נותן לה 25 (פעמים
)

Oshi love Tamir

New member
איזה מתוקה היא../images/Emo70.gifהיא...

כזו חכמה
אני מתה לראות את הסרט הזה חבל שהוא משודר מאוחר

KiShKooSh

New member
כמה ציטוטים בשבילי../images/Emo26.gif

"בכל הסרטים הרומנטיים האלה, הם תמיד בעיר זרה. תמיד זה טוקיו, פריז, רומא, ניו יורק. אבל שמה זה הכי קל. נראה אותם בעיר שלהם. בזבל שלהם. בעיר שלך הכי קשה להיות רומנטי. העיר שלך כל הזמן נגדך, מנסה להרוס לך. זה לא קל, הרומנטיקה הזאת". -אילת.... ""אף פעם לא הבנתי את הקטע שצריך לחשוב על הגיל", נדרשת ילון לסוגיה. "זה לא עניין בעיניי. אני לא מרגישה את הפער בינינו".-רואי וברגע הזה אני דיי ]וחדת, היא דומה לי בהמון המון המון דברים...

R o n 2 5 6

New member
חחח אולי את ה"הילי הבאה"

ליתר דיוק ה"ביקי הבאה" חחח
אני מקווה שתהיי מוכשרת כמוה במשחק וחמודה כמונה ושכולם יאהבו אותך

KiShKooSh

New member
להיות מוכשרת כמוה?

אפשר להשוות את זה
? זה כישרון נולדים עם זה לא? את הטכניקות מפתחים וחמודה כמוטה אני לא אני חמודה בדרך אחרת
מוטי

R o n 2 5 6

New member
אני יודע שאת הטכניקה מפתחים...

קיצר התכוונתי שתהיי שחקנית טובה כמוה

KiShKooSh

New member
חחח את יכולה לכתוב גם משהו שונה../images/Emo3.gif?

כי זה בעצם כל מה שאת כותבת... בשרשור של ה"מילון השמיניה" כתבת ב ה' "הילי ילון המושלמתתת" וב י' "ילון הילי המושלמתתת" אנחנו כבר הבנו שאת מעריצה של הילי אבל מעולם לא הכרנו אותך מעבר לזה...

למעלה