פרומו ל-4x07

redrider

New member
שום דבר לא מובן בלאט....

כנראה שהן נתנו יותר מדיי בפרומו קודם אז הפעם הם קיצצו. אוף

tsou

New member
? אתה קצת קריפטי פה

מר קוש, אתה מתכוון שהציורים של הרה של מספר שש מתקשרים לציורים של קארה מהילדות שהראו ברגעי המוות של אמא שלה (אממ, קישור ישיר לחזיון שלפני המוות של רוזלין) או שהם נראים כמו ציורים של קארה?

The Human

New member
התכוונתי כמובן לאופציה הראשונה.. ../images/Emo3.gif

and I am not kosh... everyone is kosh Sheridan: knock knock Ivanova: who's there? Sheridan: Kosh Ivanova: Kosh who? Sheridan: Gesundheit!​

tsou

New member
we are are called kosh, but

the second kosh was substantially different from the first one!
gesundheit indeed

The Human

New member
מה שאני יותר התכוונתי אליו..

שזה נותן רמז לשאלה של מי או מהי קארה.. כלומר, אם הרה יכולה לצייר ולחזות את העתיד וזה מה שקארה עשתה בילדותה.. אז זה אולי אומר משהו על קארה.

tsou

New member
כן הבנתי את הכוונה ../images/Emo13.gif

שמחזקת גם את מה שליובן אומר בווייפר על היכולת שלה לשמוע את המוסיקה של ספינת האם הסיילונית, אני מקווה שזה לא אומר יותר מזה לגבי קארה .. לא רוצה שתהיה האחרונה.. אסתפק בהחלט בחיבור אם-בת קארה/רוזלין/שש (בבית האופרה בקרוב)

redrider

New member
ארררמ קצת מחשבה לפני כתיבה

בציורים יש אישה בלונדינית עם הספרה 6 לידה. רגע למעשה יש שם כמה נשים בלונדיניות בכל עמוד שנראות אותו הדבר ולידן הספרה 6. מה הקשר לקארה טרייס? שום קשר! לא לקארה ולא לציורים שלה כשהייתה קטנה. הקשר היחידי הוא העובדה שיש את החלום של בניין האופרה שבו נתינוקת נפגשת עם מספר שש. זהו זה הכל

The Human

New member
אתה בדיוק אמרת את זה..

יש קשר לבית האופרה.. כלומר הרה רואה משהו שעתיד לקרות.. משהו שקשור לייעוד שלה ומערב את שש והיא מציירת את זה.. בדיוק כמו שקארה נהגה לצייר את הדברים האלה בילדותה וכמו שהיא ציירה את הפגישה בספינת האם בדמיטריוס.. כלומר יש פה רמז מאוד עבה שקארה עלולה להיות למעשה הייבריד אנושי-סיילוני משום שהיא מחזיקה באותן תכונות נבואיות כמו של הרה.

redrider

New member
אבל בית האופרה

זה לא עתיד. זה הווה. זה מין מקום על תודעתי שבו כמה נפגשים בחלום כמו הרה, רוזלין, 6. קארה לעומת זאת ציירה בציורים שלה תמונות מהעתיד לבוא. קיצור נחיה ונראה אבל נראה לי שיש איזשהו קשר אינטנסיבי בין 6 להרה ככה ואת זה מייצגות התמונות. בכל מקרה נראה בפרק הבא

tsou

New member
מקום על-תודעתי = עתיד עלילתי, בית האופרה

עם העריסה הפלאית כזכור כבר הופיע בסוף עונה 1 בזמן ששרון ירתה באדאמה והרה עדיין לא נולדה

redrider

New member
כמו שאמרתי

אולי כן אולי לא. לא פוסל את האפשרות הזאת.

redrider

New member
דבר אחד לא הבנתי

מה גרם לסנטוריות שעמד בצד כל הזמן והקשיב בשקט פתאום להתפרץ ולירות צרור.

The Human

New member
הם ניתקו את ההייבריד משליטה על הספינה

דבר שבעצם עמד להרוג את ההייבריד והוא לא יכל לעמוד בצד ולא להגן עליה.

SiC

New member
אפשרות נוספת

היא שאולי לקין ג'ובז אין יותר שליטה בסנטוריונים אבל להייבריד יש, וברגע שהיא הבינה שהם רוצים לנתק אותה, הצרחה שלה זה מנגנון בגנה והיא בעצם ירתה (דרך הסנטוריון) בשמונה.

tsou

New member
../images/Emo13.gif ההבעה המרושעת משהו שלה תומכת באפשרות הזו

redrider

New member
נשמע הגיוני

תכלס אני מת לדעת יותר על אופיים של הסנטוריונים. בסופו של דבר הם בעלי תודעה.

SiC

New member
אותי יותר מעניין ההייבריד

כי נראה שיש more than meets the eye איתם. כבר ראינו שהם לא ממש מבלבלים משכל עם הדיבורים שלהם, ראינו שההיבריד הראשון מוגדר כאל אצל הסיילונים הישנים מרייזור, וראינו שההייבריד בפרק 406 גם לא בדיוק נשלטת.

למעלה