פרומו לקליפים |טי-וי|

פרומו לקליפים |טי-וי|

היום ראיתי בערוץ 1 את הפרומו שערוץ 1 הכין לשידור הקליפים ביום חמישי... יש לציין שהפעם הם באמת שחקו אותה!!! הפרומו נראה הי-טקי ו"נקי" . מובאת בו אינפורמציה כללית על מספר מדינות ומספר הזכיות שלהם (כמו למשל : ישראל- 3 זכיות). מישהו יודע אולי אם יהיה אולפן אינטרקטיבי או שהקליפים ישודרו ברצף כמו ב TRT1? או שבין שיר לשיר יבליחו עוושים או סלבריטאים מזנים שונים? בתמונה : אניטה פללי- סלבריטאית מזן ציפציף מעל הרציף

TheShis

New member
הלכה לי שנת הלילה.

סיוטים עשית לי עם התמונה הזו, נועם. ארור תהיה. :)

roy758

New member
קראתי

ב"השבוע" של מעריב שזה יהיה רצף של קליפים, אאבל מי יודע

צביקה ו

New member
כנראה שיהיה רצף של קליפים בגלל

שהלקט הוא שעה ורבע בלבד, שזה בדיוק משך כל השירים.

טליה ג

New member
לפי אורך השידור (שעה ורבע) יהיה רצף

כי זה בערך משך הזמן של כל 24 השירים. עם כל הקשקשת והדברת של יואב גינאי ומיכל זוארץ זה היה צריך להיות הרבה יותר ארוך. אני אישית מעדיפה רצף. בשנה שעברה הם קשקשו והפריעו גם בתחילת כל שיר.

צביקה ו

New member
איזה קטע טליה, שלחנו אותה הודעה

בדיוק באותו זמן. ורציתי לשאול אותך, בתור אחת שמכירה קצת את הגרמנים, יש לדעתך סיכוי שהטרגדיה שהייתה שם עכשיו תגרום להם להצביע לשיר של ישראל? אני יודע שזה אנוכי לחשוב ככה, אבל...

טליה ג

New member
אולי...אתמול ציטטו בפורום שלהם

לזכר ההרוגים את "light a Candle". אולי חלק מהגרמנים(אלו שגם קודם לא היו באופן מובהק לצד הפלסטינאים) יבינו עכשיו מה זה כאב!

צביקה ו

New member
גם אני מעדיף רצף. למי איכפת מה

לניקי גולדשטיין ולאמיר קמינר יש להגיד? גם כך הם לא קרובים לתוצאות ("ישראל עשירייה ראשונה", "איסלנד שביעייה ראשונה").

צביקה ו

New member
זהר, לא יכולת להגדיר אותו יותר טוב

הכי עיצבן אותי שב-1999 הוא חזר על המנטרה הקבועה שלו על איסלנד: "מי היה מאמין שהאי הוולקני הזה, שהצמיח את ביורק, יצמיח מעין מדונה צעירה בראשית דרכה". חמש פעמים שמעתי אותו חוזר על זה!!! וההערות שלו גם ככה דפוקות.

איליה.

New member
ובהצגת השירים ב-2001

הוא קטל שיר אחרי שיר בכזה גועל נפש! הביאו אותו לשם רק כדי שיהרוס לצופים ת´מצברוח? אם יש לו בעיות עם שיר אחד מסוים, סבבה, אבל לרדת על כולם אחד אחד? אם הוא כל כך לא אוהב שירי אירוויזיון, מה לעזאזל הוא עושה בתכנית שמוקדשת לאירוויזיון?

צביקה ו

New member
הוא דווקא אוהב אירוויזיון אבל הוא

פשוט אוהב לקטול. אתה צריך לראות ביקורות סרטים שלו, קטילות אחד אחד. אתה ממש צודק לגבי זה שהוא הורס לאנשים את המצב רוח. אצלי בבית פשוט העבירו ערוץ מתי שהיו הפיטפוטים באמצע ואני הודעתי מתי מתחיל הקליפ הבא

גור 1

New member
אם המשדר הוא שעה ורבע...

סביר להניח שזה ישודר ברצף. אבל אצלי בערוצים של ידיעות רשום שהמשדר הוא שעה ו-45 דקות. (21:30-23:15).

roy758

New member
אני ייבדוק

היום בדיגיטל ואני יימוסר לכם אם זה רבע שעה או שעה וחצי

למעלה