פרומו להערב

פרומו להערב

קדימון קצר יכלול את SNL ומלמיליאן סטינג גארפילד ואושו יתארחו החל מהשעה שמונה בערב ויענו לכל שאלה שתיזרק לכיוונם נושאים על הפרק - חשבון פנימי וחיצוני פוביות ופחדים - עדיין לא מוצה לדעתי אפשר להמשיך. ראיתי שהנושא הגיע עד לדף הראשי של תפוז וזו כבר אחריות כבדה! מיהו הרע בכל הסיפור הזה? או "איך שגלגל מסתובב לו" על מארה, לוציפר ושדים אחרים - האם הם באמת קיימים או שמא רק בתוך האונה השמאלית? עדכונים חיים מהמונדיאל לטובת הצופים האנרכיסטים שלא רצו לשלם

בארס

New member
כמה דברים

ראשית באיזו שעה הוא מתחיל? ורצוי לפתוח שרשור שכותרתו: סשן פורום 10/7 אני בדרך כלל הייתי פותח אותו יומיים לפני התאריך המיועד כדי שיום אחרי הסשן השרשור יפסיק לקפוץ מעלה :) ולתת גם כמה מילות הקדמה כלליות לגבי מהות הסשן כדי שכל מיני חדשים יוכלו להצטרף ושלא יחשבו שאנחנו נפגשים באיזה מקום מפגש לא ידוע.

יומיים?

אבל דוקטור, מכונת הזמן עדיין לא הושלמה! אני חשבתי שהסיבה ששרשור קופץ למעלה היא השתתפות פעילה בו. במקרה דנן אין מה לדאוג
וכן, אנחנו נפגשים במקום לא ידוע. אי-שם באיזה נוירון אינטרנטי צדדי על השרת של תפוז. עדיין לא ברור לי איך כל העסק עובד כאן, ואיך אתה קורא משהו שאני כתבתי מרחק אלף מילין?

בארס

New member
אף אחד לא באמת מבין איך.

אבל לא נראה שזה מפריע לדברים להתנהל בכל זאת :) שרשור מקפץ מעלה לראש הדף רק במשך שלושת הימים הראשונים להוולדו, לאחר מכן גם אם מתווספות אליו הודעות חדשות דינו להשטף מטה אל עבר תפיסת מקומו בדפי ההסטוריה (בתאים האפורים והחשוכים של השרתים של המטריקס של תפוז). המטרה שלי בפתיחת השרשור יומיים לפני התאריך המיועד היא כדי להשאיר עד כמה שניתן את מה שקורה בסשן כארוע "עצמאי"...יען כי; לא כותבים בו לפני תחילת הסשן ולא כותבים בו לאחר שהוא מסתיים, מין "נגעת נסעת" שכזה :) אבל זה סתם אני והתחמנויות שלי אתה יכול לפתוח את השרשור גם עכשיו P: וחוץ מיזה "מכונת הזמן" כבר הומצאה, קוראים לה בן אדם מפותח...חחח

למעלה