פרומו חדש!

רינת4

New member
פרומו חדש!

האמת היא שהוא די קצר ולא מוסיף לנו ממש הרבה אבל שיהיה. מה גם שיש שם את השיר הזה שאני לא מוצאת וזה משגע אותי, אבל זה כבר לא קשור. אז אפשר להוריד אותו מאנדריאה, זה ]רומו מס' 6 ולמי שלא ראה את ההודעה שלי למטה, אז פרומו מס' 5 זה הפרומו שכמה בננות התקשו להוריד אותו. תיהנו!

tulchi

New member
../images/Emo41.gifשני פרומאוים נוספים../images/Emo41.gif

אצל אנדראה! הנה אחד והנה השני אני חושבת שאחד מהם כבר ראינו (בריאן, ג'סטין ואקדח) אבל עוד לא הורדתי אותם ככה שאני לא בטוחה איזה פרומואים אלה.

רינת4

New member
יופי טלי, תעתיקי...

ותמשיכי לא לענות לי לאייסי
וכן, פרומו 5 זה האחרון ששמת כאן.

tulchi

New member
סליחה אבל

אני נמצאת עכשיו בשלב שבו אני מעבירה את הקליפ אחרוה כל הזמן ותוהה על פשר הסטירה המצלצלת הזאת. אין לי זמן לענות לאייסי!!!

תגידו,

התחרפנתי או שהפרומואים בנויים מקטעים מהעונה השלישית? כי פשוט בדיוק סיימתי לראות אותה [הפסקתי לבכות על הדיגיטלי המסריח] וכל הפרומואים של העונה הרביעית מורכבים מקטעים ממנה... או שזה אמור להיות ככה ואני סתם סתומה?

tulchi

New member
יש גם קטעים מעונה 3

וגם קטעים קמצניים מעונה 4

adilovegale

New member
דחווווווווף ../images/Emo2.gif

משו יכול להסביר לי את פשר הסטירה הזאת???????? דבי? מה עבר עליה??.? טוב האמת מגיע לו לפעמים.......אבל בכל זאת...איזה סטירה

danared

New member
ואו../images/Emo99.gif

כולי נפעמת ונרגשת מהפרומו החדש.... יאללה שיגיע כבר ללוין... לדעתי יכולות שתי סיבות לסטירה... האחת- דבי החליטה לאפס את בריאן - לגבי גסטין. השניה - אולי הוא פגע במייקי הקטן.... :(

tulchi

New member
../images/Emo124.gif מאחורי הקלעים של עונה 3

אצל אנדראה
קובץ זיפ גדול יחסית (כמעט 42 מגה) תהננו!

tulchi

New member
נקודת האור היחידה

בקטע הארוך והמתיש הזה היא ממש ממש בסוף

netaK

New member
פאב פאב פאב פאב../images/Emo70.gif

תודה לאל שאני בבית! יש פאב?

למעלה