פרומואים לפרק 422

Maayang4

New member
הולך להיות פרק ענק

אני כבר לא יכולה לחכותתת יותרר תודה על הקישורים

FireInsaid

New member
../images/Emo58.gifלאאאא ]:

אוף, מה נהיה מסאם? קשה לי להאמין שדין יצליח לקבל אותו חזרה איכשהו אחרי כל זה... וזה ממש ממש מבאס. אבל משהו בקשר לפרק הקודם...למה בעצם קאס שחרר את סאם מהחדר? זה חלק מה"תוכנית האלוהית"? מוזר מחכה לפרק...למרות שאני לא בטוחה שאני רוצה לדעת איך הוא נגמר }:

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

תאמת, שאם לא היו עם קאס עוד מלאכים הייתי חושב שקאס חושב שסאם יכול לעצור את כל זה ודין באמת חלש מדי אבל זה ניראה שהם רוצים ליצור מלחמה בינהם להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולהיפטר גם מסם על הדרך לדעתי, החותם האחרון הוא לילית' היא בטח צריכה למות/לשפוך את דמה(ולמות מאובדן דם על הדרך)/לגרום לעז להוליד ילד(אבל זה יותר הקטע של האנטי קרייסט)/לזיין בתולה(שזה יהיה קצת מוזר נוכח העובדה שהיא אישה)/או פשוט לשתוק ולהיות יפה(למרות שהיא יודעת שהיא הולכת למות מזה סביר להניח) אבל מה שבטוח, לילת' הולכת למות וזה יקרה בפרק הזה

nazgul2003

New member
וואו אני לא מאמינה שהגענו לרגע הזה! ../images/Emo58.gif

אני פשוט לא מאמינה כמה עבר מהפרק הראשון והתמים למה שנהיה מסאם ודין?! ושהגענו לפרק האחרון בעונה רביעית!!!!!! כל כך עצוב מה שקורה לחברות בין האחים.. אני מקווה שבעונה חמש יצליחו להחזיר את זה למרות אחרי מה שיהיה מסאם מחר שום דבר לא יהיה אותו דבר.. נראה לי שבסוף דין באמת יצוד את סאם ואז הוא ילך לעזור למלאכים.. כי סאם לא יהיה כבר לדעתי או לא יודעת מה למרות שאני רוצה לקוות שסאם יחיה ויצא מזה ולילית' כמובן תמות! מחכה למחר :)

למעלה