פרומואים לפרק 20!!!|ñôå&ea

gwini1

New member
פרומואים לפרק 20!!!|ñôå&ea

http://www.youtube.com/watch?v=un4IyYq5eW4 http://www.youtube.com/watch?v=zgUXy4dP9og תיהנו...

ברודי

New member
שאלה ../images/Emo58.gif מש"ש

כשהם אומרים בטריילר השני שלפחד יש שם ואז שומעים בחורה לוחשת- סיילר ורואים את סיילר אומר- "חיכיתי לזה הרבה זמן" אבל לא רואים מי הבחורה. אז, מי הבחורה? קלייר? לא הגיוני כי היא לא יכולה למות. איזה עוד בחורות יכולות להיות? ג'סיקה? אמא של פיטר? אגב, סתם שאלה, מה יקרה אם סיילר יתפוס את ג'ניסיקה (ג'סיקה וניקי. תודו שצירוף גאוני..) איזה כוח הוא יקבל? סתם כוח של סופר-על או פיצול אישיות אחד חזק?

../images/Emo58.gif הבחורה...

היא קלייר. לפי הקול לפחות. ואגב, הצירוף שאני הכי אוהבת זה ג'סיקי.

ברודי

New member
../images/Emo58.gifהגיוני דווקא

כי הוא אומר שהוא חיכה לה הרבה זמן ובכל זאת את קלייר הוא ניסה להרוג ממזמן.. אבל הוא לא יכול להרוג אותה אז מה זה שווה? למה הוא טורח בכלל? הוא לא יכול לחתוך לה את הראש, זה בלתי אפשרי...

למה בלתי אפשרי?

אפשר לחתוך במהירות ולהפריד. אפשר לתקוע לה משהו בראש ושלא יוציאו את זה... ואני חושבת שהיא יכולה גם לטבוע או בכלל למות מחוסר בחמצן.

nanab2

New member
לי נראה ש...../images/Emo58.gif

נכון שסיילר מבין איך דברים עובדים? אז אם הוא יסתכל לה במוח הוא ירצה לדעת רק איך הכוח עובד ולא את הפיצול אישיות שלה

../images/Emo58.gifנראה לי שהבחורה

זו אשתו של מאט. יכול להיות שהוא בא לחפש את הכוח של מאט וחושב שזה אצלה. אגב, אם כבר מדברים עליה, היא ממש יפה! חבל שגם לה לא נותנים איזשהו כוח.

RNaon

New member
מש"ש../images/Emo58.gif

הבחורה זאת קלייר. הכוח של ניקי/ג'סיקה זה כוח עצום, להזזת עצמים וכו'. הפיצול אישיות זה לא חלק מהכוח, היה לה אותו הרבה לפני שהכוח התפתח (המכות שאבא שלה נתן לה שג'סיקה ספגה אותם במקומה). לדעתי הפיצול אישיות בא כתוצאה מההתעללות של אביה השתיין והילדות הקשה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif נראה אדיר ../images/Emo58.gif

כ"כ מחכה לזה נכון בסוף של הפרומו הראשון רואים מישהו עם הירו העתידי אומר 'Lets gonna fix it' זה סיילאר או פיטר,או מי?

Evil Beast

New member
תאוריה../images/Emo58.gif

לינדרמן מת, ניית'ן תופס את מקומו ומוציא את כל המיוחדים מחוץ לחוק, כדי שהוא יהיה המיוחד היחיד.

זה לא נשמע לך קצת כמו... ../images/Emo58.gif

סיילר? כל הדיבור על "להיות מיוחד, הכי מיוחד"? זה יותר מתאים לסיילר. רצה תיאוריה על זה שסיילר הרג את קנדיס ושינה את עצמו לניית'ן (מה שמסביר גם את הציור שהוא צייר בפרק 19).

gwini1

New member
הבחורה היא...../images/Emo58.gif מש"ש!

קלייר!!! הוא חיכה לה הרבה זמן... דרך אגב- קראתי איפשהו שבפרק הזה כל הגיבורים מתים. הירו רואה את זה (כי הוא בעתיד כרגע) וזה נותן לו מוטיבציה לחזור להווה לעצור את הפיצוץ. הולך להיות פרק גדול!

למעלה