אם את רוצה להכנס להריון אז אחת כמה וכמה
שכדאי לנקוט בדרך הבטוחה והבריאה, יחד עם איזון המערכת ההורמונלית, חשוב גם להתחיל תהליך של הכנת הגוף להריון (לא מפחיד כמו שזה נשמע , בסך הכל לעבור לתזונה הרבה יותר בריאה ונטולת רעלים, לעסוק בפעילות גופנית יותר מדויקת וכד') המחירים: גם אני לא מתחברת למטפלים שלוקחים 800 ש"ח לטיפול, ואז את חוששת להגיע אליהם, ובעצם לא נהנית מאיכות המטפל. אבל כשקשה לך לשלם 100 או 200 ש"ח , אז צריך לזכור שהמטפל גם מתפרנס מזה, יחד עם זה אני לא ממליצה לחסוך על ידי הגעה למטפל לא טוב, אלא פשוט להגיע להסכמה עם המטפל הטוב על "מחיר חבילה" - גם אני לוקחת לטיפול בודד 200 ש"ח, שלאיזור הדרום זה נחשב גבוה מאד, אבל אם מגיעה אשה שצריכה סדרת טיפולים (בפרט בנושא פוריות שקרוב מאד לליבי) אז המחיר משתנה מאד כדי לאפשר את הטיפול כמו שצריך ובלי להתחשבן על כל פגישה, ואותו דבר לילדים עם בעיות, שצריכים לקבל תשומת לב מתמשכת בלי חשבון. אפשרות נוספת שאני נעזרתי בה הרבה , היא למצוא מישהו בשנה אחרונה שמקבל אותך לטיפול מלא לצורך הסטאז' שלו ובהדרכת המורה. אז זה או חינם או במחיר סמלי, ובעצם את מקבלת גם את המורה - הבעיה היא שאז זה לא טיפול רב תחומי, אלא רק באותו תחום שעושים עליך סטאז'. אם תבחרי בדרך הזו, אז כדאי להשלים את החסר. לגבי שרלטנים - באמת לא פשוט, אני יודעת אפילו על מקרים שאנשים כתבו פה בפורום וקיבלו מסרים מכל מיני "טרמפיסטים" שאינם ממטפלי הפורום המוכרים, אבל יש גם הרבה מטפלים טובים היום ובכל מקום בארץ. אם תכתבי מאיפה את, נראה אם אנחנו מכירים מישהו מומלץ.