פרולוג

מורני !

New member
פרולוג

הכנסתי נתונים, כשניסיתי להעלות את התוכנית ולשאול שאלות.. זה נתן לי הודעת שגיאה.. אני יודעת שאני בטח עושה משהו לא נכון, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין. אני מצרפת את הודעת השגיאה, תודה.

יפה מצדך שהראית את השגיאה

אבל אנחנו מצטרך לראות גם את הקוד

מורני !

New member
כלומר, לעלות את התוכנית?

אבעבועות_רוח (בועיות_בעור, חום_גבוה). דלקת ריאות (שיעול_חזק, חום_גבוה). חזרת (נפיחות_מתחת_לאוזניים, חום_גבוה). חצבת (פריחה_בעור, אודם_באוזניים, נזלת, חום_גבוה). שפעת (כאבים_בגוף, נזלת, חום_גבוה). חום גבוה. בועות בעור. *** לזה הכוונה?

BeyondTheWall

New member
שכחת קו תחתון ... דלקת_ריאות

לא "דלקת ריאות" אלא "דלקת_ריאות" ...

gmorphus

New member
זה לא צריך להפריע לזה

לרוץ. החוק פשוט לא יעבוד כמצופה. מה שכן צריך זה לבטל את כל הרווחים בעובדות שלך... בועות_בעור במקום בועות בעור... וכו'.

מורני !

New member
אוקי, תיקנתי את הרווחים בתוכנית

ועדיין זה לא רץ.. יכול להיות שאני לא צריכה סוגריים? רק בשביל להיות סגורה על עצמי - אני כותבת את התוכנית, עושה שמירה, לוחצת על - listener - start וא consult ואז שואלת את השאלה, עושה enter ומקבלת תשובה? אגב, הודעת השגיאה החדשה היא - "אבעבועות_רוח" ( **NEAR HERE** בועות_בעור, חום_גבוה) תודה על כל התשובות.

מורני !

New member
התחרפנתי מהתכנה הזו כבר.. אוף.

אוקי ביטלתי את הרווחים לפני הסוגריים וזה העלה לי את התוכנית.. עשיתי consult וזה כתב לי yes.. כתבתי שאלה, עשיתי enter - שום דבר! עשיתי reconsult... אותה תגובה.. *תודה על הסבלנות*

מורני !

New member
חח יצאתי אהבלה. הייתה חסרה לי נקודה

אבל בעיקרון, התהליך שאני עושה הוא תקין?

חופר 11

New member
מה זה פרלוג

יש לי שאלה מה זה פרולוג.. וגם האם יש בזה עבודה.. ואיפה אני מוצא על זה ספר?

vinney

Well-known member
לפי מה אתה מחליט לקנות ספרים?

אתה מחפש ספר במשהו שאתה לא יודע מה זה שאתה לא יודע למה הוא טוב? הגיוני נורא... פרולוג זו שפת תכנות, ולא, לא נראה לי שיש בזה הרבה עבודה, היא משמשת ללימוד בעיקר (לפחות כמה שאני יודע...)

פרולוג:

שפה שמשמשת בעיקר אם לא רק לבינה מלאכותית. יש בזה עבודה אבל השוק מצומצם יחסית לתחומים אחרים.... וספר אתה רוצה? אז prolog programming for artificial intelligence של ivan bratko נראה נחמד...

חופר 11

New member
יש ספר כזה בעברית

יש ספר כזה בעברית... הם כן איפה אני קונה כזה..

למעלה