פרויקט ONOLOFT - עצה

yafitfe

New member
פרויקט ONOLOFT - עצה

למי שלא מכיר את הפרויקט החדש - זהו מתחם לסטודנטים, ממש כמו מעונות כל דירה 33 מטר, דירות סטודיו ממש חמודות. במתחם 55 דירות 3 קומות, בית קפה וסופרמארקט שעתידים להבנות בתוך הקומפלקס עצמו.
זה מיעד נטו לסטודנטים- בתוך הבניין יש הנהלה שדואגים שמי שנכנס להשכיר הוא אך ורק סטודנט בעל תעודת סטודנט.
אני ובעלי זוג צעיר שנשוי 4 חודשים ויש ברשותנו סכום של 260 אלף ש"ח. אנחנו גרים אצל ההורים וצמאים כבר לצאת מפה - או לקנות דירה להשקעה ולגור בשכירות או לקנות דירה משלנו ולהשקיע בה לכל החיים.
היום הלכתי לפרויקט ONOLOFT, התחייבתי לדירת 33 מ"ר + 12 מ"ר גלריה במחיר של 955,000 ש"ח, להזכיר זוהי הדירה הראשונה שלנו.
השכירות שם אמורה להיות בסביבות ה-2500-3500 ש"ח. מבחינת תשואה זה לא עוזר לנו כי המשכנתא בוודאי תהיה יותר - אנחנו לוקחים בסביבות ה-700,000 ש"ח כך שאני מאמינה שההחזר החודשי יהיה גבוה יותר משכר הדירה.
אני מתבלטת אם עשיתי נכון, זה פרויקט מאוד מבוקש, בקושי נשארו דירות כשהגעתי (והם התחילו לשווק רק ביום שישי האחרון), מצד אחד אני לא רוצה לפספס הזדמנות אבל מצד שני זה לא מועיל לי בכלום. ערך הדירה לא יעלה, ערך השכירות סביר להניח לא יעלה, אז מה יצא לי מזה? עוד אין לי דירה משלי, כשמשלמים לי 2500 ש"ח שכירות קשה לי ללכת ולהשכיר דירה במחיר של 4000 שח לפחות.
זה אחלה פרויקט אבל מי אמר שהוא לא יכשל כמו הפרויקט בגבעת שמואל שהוקם גם הוא לסטודנטים, 5 דקות הליכה מאוניברסיטת בר אילן ובכל זאת משהו שם השתבש, לא יודעת למה.
אז למומחים בינכם - מה הייתם עושים? יש לי אופציה עד מחר להתחרט וגם אולי יהיה בתשלום.
http://onoloft.co.il/index.html

kfirrev

New member
לא מומחה, אך

מתי הפרויקט אמור להיות מוכן?
מהם דמי הניהול?
נשמע לי יקר 33 מטר במליון ש"ח אם לא יותר (מדד תשומות הבניה וכו)
ואפילו אתם לא יכולים לגור שם ,

yafitfe

New member
תודה על התשובה

זה 33 מטר פלוס 12 גלריה (מדרגות לחדר שינה למעלה)..
זה נורא יקר אבל במקביל אנחנו מקבלים גם שכירות בזמן הזה.. בגלל זה אנחנו בדילמה

aeonf

New member
29K ש"ח למטר בקריית אונו? שתית נפט?

ו"תקני מהר מהר לפני שיגמר" = the oldest trick in the book
כל פעם אני מתפלא איך זה עדיין עובד...
חרא של עסקה.
&nbsp

מיליון לדירת חדר? במילה אחת לא! בשתי מילים ודאי שלא

בסכום דומה יכולת לקנות דירה ישנה בקרית אונו ולקבל שכירות גבוהה בהרבה.
מה איכפת לך אם בודקים בש"ג שכל מי ששוכר סטודנט? או אפילו חמור מכך,
יש לך שוכר מעולה שרוצה להישאר ולא תוכלי להמשיך להשכיר לו כי ה"וועד" לא מרשה למי שסיים ללמוד?
את מחפשת צרות? חסר לך חיכוכים בחיים שאת צריכה עוד מערכת בירוקרטית שתתערב לך ?

למעלה