פרויקט M

mominman

New member
פרויקט M

שלום .. כבר כמה ימים שאני מחפש מישהו שיוכל למצא את התפקיד - " מפיק " אממ.. יש פה מישהו עם מספיק נסיון ? כח ? קשרים וסכמכותיות ? בשביל להיות המפיק של הסרט .... ???

noa128

New member
כמה שאלות ברשותך:

יש או אין משקיע? מי עומד מול HOT , ערוץ הילדים וערוץ 11 (רשות השידור) נכון להיום? עם מה עומדים מולם? יש הצעה מסודרת? יש תיק שהוגש למשקיע? מה יש בתיק הזה? אם הוא שלם, חכו לסגירה מול משקיע/גוף משדר ואז נראה - הצורך יכול להשתנות - מפיק לא = מפיק בפועל, ולכל אחד מהגורמים שאותם הזכרת יכולה בהחלט להיות העדפה לאייש תפקיד כזה באיש "שלהם" - מפיק אחראי על תקציב ומחזיק בשליטה על משאבי ההפקה ולכן צריך להיות מקובל עליהם. הקיצר - לי יש נסיון כוח קשרים וסמכות - אבל ממש לא הבנתי על מה מדובר. ועוד קטנה לסיום: מדובר בתפקיד התנדבותי או עבודה ששכר בצידה? ובהצלחה שיהיה,

mominman

New member
תשובות !

משקיע - אנחנו בתהליכים עם כמה משקיעים ... אין עוד משקיע יצרנו קשר עם השחרנים ולא עם חברת הכבלים "הוט" עצמה .. לערוצי הילדים הוגשו טפסים ולא תיקים , בקרוב תשלח לנו הצעה מסודרת ובקשר לכסף \ התנבות = תפקיד התנדבותי ... אני אשמח אם תצטרפי... או כל מישהו אחר אליאור

noa128

New member
תודה על התשובות.

ממה שאתה מספר אני מבינה שמדובר ברעיון / פרוייקט שנמצא בחיתוליו. הרעיון נהדר - אבל חסר לו בית שישקיע בו ויפתח אותו. מנסיוני - משקיע פרטי (בעל ממון ללא אוריינטציה ישירה לתחום, כלומר לא בעל חב' הפקה או ערוץ טלויזיה) לא יעשה שומדבר מעבר לדיבורים והבטחות לפני שיהיה גוף משדר שמתעניין בפרוייקט ברמה רצינית, ובאופן שייתן לו אישור שאנשי מקצוע יוציאו אותו בסופו של דבר אל הפועל והוא יראה את השקעתו בחזרה. הסיכוי הרציני הטוב ביותר שלכם כרגע הוא ערוצי הילדים, וכדי לזכות מהם להתייחסות רצינית כדאי לפנות למישהו ממנהלי/בעלי הערוץ (אולי מישהו מהטאלנטים שאתם קשורים איתם יכול לסדר משהו), לבקש פגישה ולבוא עם תיק מסודר שמכיל: * הצגת הרעיון בלא יותר מחצי עמוד / עמוד * תסריט * תקציב משוער לתכנית פיילוט * מקורות מימון (כולל מגעים והתעניינויות) אחרי שנפגשתם, הצגתם את הרעיון באופן שידליק אותם (פיצ'ינג) - אם הם יאהבו את הרעיון, יחשבו שהחומרים ראויים ויחליטו להפיק אותו אצלם - התחלתם לזוז ברצינות, כי שם יש גם משאבים וגם אנשי מקצוע לרוב. הבעייה שכל חברות ההפקה וערוצי התקשורת מקבלים ערימות של הצעות - וחשוב לבלוט עם הברקה כדי לזכות להתייחסות. לגבי השחקנים (שלדבריך הם עוד לא ממש שחקנים)- אם הם חתומים עם HOT הם לא יוכלו להתחייב כלפיכם ברגע האמת, גם אם מאד ירצו, כי כל פרוייקט שלהם טעון אישור של HOT , אז כדאי לבדוק כמה אפשר לבנות עליהם... אני כרגע עמוסה בפרוייקטים שלי שעוד לא מראים הכנסה, בנוסף לעבודה במשכורת, כך שלהתגייס לפרוייקט שלכם אין לי אפשרות - אשמח לעזור בטיפים אם תרצו. (אם תרצה, שלח לי במסר את מבנה הרעיון ואיזשהו סינופסיס ואנסה לבנות לכם תקציב). בהצלחה,

mominman

New member
את צודקת

ולקחנו את זה לתשומת ליבנו - תודה על ההשקעה שלחתי לך מסר אשמח לטיפים נוספים אליאור

למעלה