פרויקט M - הפקת סרט

mominman

New member
פרויקט M - הפקת סרט

פרויקט M הוא פרויקט שנהגה באינטרנט ע"י קבוצת גולשים . פרויקט M הוא סרט שנכתב ע"י תסריטאי מקצועי . פרויקט M ישמש כ-קרש קפיצה לעשרות שחקנים ובעלי מקצוע בתחום ההפקה . פרויקט M הוא סרט שנכתב עפ"י רעיון גרעיני של ילדים , ורב הדמויות בו הם ילדים . פרויקט M יכיל בתוכו גם סלבריטאים - 3 מתמודדים בולטים מהתוכנית " האודישן הגדול " ששודרה בחברת הכבלים "הוט" . פרויקט M במשא ומתן עם משקיע רציני בסרט - דניאל פארן , המפיק של רב הטלנובלות בישראל . פרויקט M במשא ומתן עם סלבריטאים נוספים. לפרויקט M הובטח מקום בתוכנית נוער בערוץ 11 בצאת הסרט , וכמו כן אנחנו במשא ומתן עם ערוץ הילדים . פרויקט M מחפש אתכם ! לפרטים נוספים פנו אליי במסרים .

b e n j o

New member
אתה יכול קצת

יותר לפרט.זה לא ממש מובן ונתפס כמשהו לא מקצועי לחלוטין ... בכל אופן אשמח לתרום מזמני הפנוי בהפקת הסרט. האם יש תקציב? אנשי צוות התחומים השונים? משהו? בן

mominman

New member
זה לא נשמע מקצועי במיוחד ...

כי אנחנו עדיין לא הגענו לשלבים מקצועיים ... כשנמצא מקשיע מתאים זה יההי יותר רציני וגם אם לא.... אני מאמין שכל הילדים שהצטרפו לפרויקט ( זה גודל מיום ליום ) יצילחו להעמיד סרט על הרגליים הטופס הזה פשוט כוללני ופורסם ברבים ולכן לא הכיל פרטים ספציפים כל המעוניין נא לפנות אליי במסרים בבקשה

GGOODD

New member
כשאתה אומר ילדים...

למה אתה מתכוון? מי עומד מאחורי ההפקה? באיזה גילאים? יש בסיס מאחורי ההפקה? או שאתם מלקטים מכל מיני מסגרות? הצעה שלי היא שלפני שאתם מתחילים לחפש בכל העולם משקיעים ולזרוק הצעות באוויר, אם לא עשיתם את זה עדיין מי שמתכנן לעשות את ההפקה, שיישב ויגבש לעצמו בדיוק הפקה מדוקדקת והכי מקצועית שאפשר ורק אז לצאת עם פרסומים... תפרט יותר, אני אישית סקרן לגבי טיב ההפקה

mominman

New member
אני מתכוון לכך ש ...

שהצוות הכללי עדיין חסר לנו... הדבר הנחוץ לי ביותר הוא מפיק ... ההפקה מתוכננת פחות או יותר ... אנחנו פשוט חייבים מפיק בשביל לתכנן אותה יותר ... בקשר למשקיע - הולך טוב מאד ... אממ.. יש פה מישהו עם מספיק נסיון ? כח ? קשרים וסכמכותיות בשביל להיות המפיק של הסרט ? אליאור

למעלה