פרויקט EPP - שבוע 5

chayahd99

New member
פרויקט EPP - שבוע 5

מה חדש אצלכן
איך ההתקדמות בגזירה, בהכלבה ובחיבור
אני עומלת על סיום של שמיכת תינוק שהכנתה לא נגמרת אז ב - EPP אני בקושי התקדמתי. אני מקווה שאצלכן יש יותר חדש מאשר אצלי
שבוע טוב

חרוזית1

New member
אני חיברתי מעט חלקים הודות לנסיעה באוטובוס

בבית אין לי זמן כרגע ממש רוצה לסיים שתי עבודות קודמות. המשך נעים לכולם

nesherkal

New member
../images/Emo70.gifואני הגעתי ל...

בעוד פרח אחד זה יהיה 1/5 העבודה בערך

גם אני התקדמתי

ואני סיימתי לעטוף את כל המשושים, חיברתי כבר זוג, והצלחתי סוף סוף להגיע לסידור שהכי נראה מתאים, וזאת לאחר התייעצות עם אמא ועם לירון בתי...זה לא היה פשוט בכלל. אבל הוחלט ונחתם. כעת למלאכת התפירה.

ציפי טל

New member
ערב טוב

חיה האם ידוע לך איך לתרגם את המילה block לעברית? אני שוברת את הראש כבר כמה ימים...ולא מצליחה לחשוב על משהו. תודה ציפי

chayahd99

New member
מה שמזכיר לי...

אני שמחה שעדי ענתה לך כי אני לא הייתי בטוחה בתרגום. האמת, המילה בלוק משמשת גם בעברית אז נראה לי שהיא גם קבילה. בכל מקרה, הזכרת לי שהיתה לנו תוכנית לנהל מילון מונחים בפורום. כשהתחלתי לעבוד על זה, לפני כשנה, גיליתי בעיות טכניות של תפוז. אני אבדוק בקרוב אם הבעיות נפתרו ואולי סוף סוף נוכל לבנות מילון מסודר וברור שירכז את כל המונחים.

roshida

New member
החלטתי להצטרף!

פרוייקט מעולה לעשות מול הטלוויזיה. התכנון המקורי הוא לעשות כיסוי מיטה, אבל כרגיל, נראה לי שלקחתי על עצמי פרוייקט שאפתני מדי. בינתיים (מיום שבת) סיימתי רק פרח אחד.

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

איזה כיף לנו
The more the merrier- איך מתרגמים את זה לאנגלית
שאפתני זה מצויין וכיסוי מיטה שיקח זמן בהחלט מעודד אותי, כי אני כבר רואה איך כולם הולכים לסיים תוך חודש ורק לי זה יקח שנה

למעלה