פרויקט EPP - שבוע 3

nesherkal

New member
ואצלי זה נראה כך../images/Emo13.gif

אני בחרתי במשושים גדולים כי לא היה לי אמון בעצמי שאוכל לעמוד בפרויקט כזה והחלטתי לעשות 9 פרחים וזו תהיה תמונה או נסיון. התחלתי לעבוד וכל-כך נהניתי שהמשכתי והוספתי עוד פרחים והחלטתי שזו הולכת להיות שמיכת כיסוי למיטה זוגית.בינתיים יש לי 12 פרחים, צריכה עשרים הרקע יהיו משושים בירוק בהיר. לא עבדתי ממש כמו בספרים כי רציתי לראות פרי מידי, אבל כן הכנתי שבלונה קשיחה לבד ומשושי נייר לפי הצורך. אני מסמנת בעט על הבד לפי השבלונה הקשיחה משושה ליד משושה וחוסכת בזה בד.וגוזרת במספרי בד טובים באויר. זה מצליח מאד. בחרתי בשיטה זו לעשיית טלאים, היא נוחה ומדויקת ודיוק הוא הבעיה שלי, אינני יודעת לעבוד מדויק ולכן השימוש בשבלונה עוזר לי מאד.

נעורה

New member
פרחים מקסימים

לגמרי מסכימה עם חיה, הפרחים מקסימים (שילוב הצבעים ממש לטעמי) האסוציאציה הראשונה שעלתה לי לראש היתה "פרחים בעליית הגג"- מי זוכרת את הספר הזה ? כל הכבוד לכולכן על התפירה הסיזיפית ביד בהצלחה!

chayahd99

New member
איזו מסודרת

אני כבר מנחשת שאת תהיי הראשונה לסיים. רק רציתי להעיר לגבי התמונה הקודמת שבה הידקת את הניירות לבד הירוק עוד לפני שגזרת. אני יודעת שזה מאוחר מדי להגיד אבל זה בשביל פעם הבאה ובשביל מי שקוראת ולומדת מזה. לדעתי כדאי לסדר את הניירות בצורה יותר יעילה כך שהצורות יהיו יותר צמודות ומשולבות זו בזו ואז יש ניצול מקסימלי של הבד והשאריות שנותרות הן גדולות יותר ובצדדים ולא הרבה שאריות קטנות יותר מהאמצע. חוצמזה, רציתי להגיד שבחירת הבדים שלך מקסימה
אני כבר מחכה לראות את העבודה הסופית

נ אוה

New member
מצרפת סרט שמראה איך עובדים בטכניקה

כולל איך הניירות נשלפים בסוף בלי בעיה בכלל אני אימצתי את שיטת הפינות במקום לתפור את כל הצלעות לנייר

נ אוה

New member
צריך ללחוץ על החץ בסרטון ולראות איך היא עובדת

כדי להגדיל את התמונות הקטנות, צריך להירשם אבל לדעתי הסרטון מסביר טוב מאד

chayahd99

New member
../images/Emo51.gif

הוספתי את זה לדפי הקישורים ובקרוב אארגן עוד קישורים בנושא EPP שיהיה הכל מסודר יחד.

למעלה