פרויקט של נידר

sagol lilach

New member
פרויקט של נידר

האם משהוא קנה או מקיר את הפרויקט של הקוטג'ים של נידר ברחוב תחלת ??

Agnetta

New member
עצה ידידותית - להתרחק מהקבלן הזה

עקב מלא פאשלות שהוא עושה, פינישים דפוקים ובעיות בתכנון. שמעתי וראיתי בעיני כ 3 פרויקטים דפוקים של הקבלן הזה ברחבי הארץ.

sagol lilach

New member
קניתי

קניתי קוטג' שלהם ביהיה מוכן בעוד 20 חודש. יש לי אדריכל במשפחה שילווה אותי בתיכנון מראש וכןל השינוים של המפרט. ידוע לי שהם בנאו את הביניאנים הציבוריים בראשון לציון ונירא טוב. האם יש לי מה לחשוש ?

אגנטה, מה קורה ? ?

במקרה ממש נכנסתי לכאן מאחר ויש לי מכרים במודיעין.... לא יודע אם את זוכרת, אבל אני בטח מצלצל לך מוכר מפורום טלנובלות. היינו מדברים על מקסיקניות (ואני זוכר כמה את אוהבת את "להתאהב מחדש" ממש כמוני) ופתחתי ביום שישי שרשור גדול ל"להתאהב מחדש". לאן נעלמת? דווקא הרבה שאלו עלייך... בכל אופן, הצטרפה משהי חדשה לפורום בשם ח. ויטוצקי וגם היא מתה על מקסיקניות ממש כמוני וכמוך וכותבת בהתלהבות. אנחנו לא סתם כותבים סטייל כתיבת טיפש עשרה, אלא באמת מתדיינים על הסדרות. הזכרתי אותך בשרשור לסדרה מאחר ותהיתי לאן נעלמת ומדוע אינך משתתפת בדיונים, ומאחר שזאת סדרה שאת כ"כ אוהבת. הרי בסך הכללי את אחת ממשתתפות הפורום היותר איכותיות, ואנחנו מחפשים כאלה.... מקווה שתבואי, ותכיר את המשתתפת החדשה, היא מאוד נחמדה ואני בטוח שנמצא כולנו שפה משותפת עם כל המקסיקניות המדהימות... (אגב, "אין שאמה באהבה" מעולה!) הדיונים האיכותיים בפורום - קצת חסרים למען האמת...

Agnetta

New member
פרננדו!!! בדיוק קראתי שירשור שלך

בטלנובלות...מה אתה תושב מודיעין??? בסופ"ש אני די מתנתקת מהמחשב, אין לי זמן. אבל אחלה....הולכת לקרוא שוב בפורום שם. תודה שהזכרת אותי.

למעלה