פרויקט קטן

MindMaster

New member
פרויקט קטן

שלום לכולם. מכיוון שאני די חדש בתחום החדשות ומעולם לא היה לי חצלול (אבל אני מנסה כל לילה!), חשבתי על משהו נחמד. כל אחד יכתוב את השיטה שבה הוא משתמש לחצלול או אולי גם לזכירת חלומות, ואז אולי כל אחד יוכל ללמוד משהו חדש@ אני בטוח שלי לפחות זה יעזור... מקוה לטוב, M.M.

fishi14

New member
תמיד שמחה לספר את השיטה שלי../images/Emo8.gif

מאחר והיא נורא מיוחדת... טוב אז ככה: כל לילה כשאתה נכנס למיטה תגיד לעצמך: "אני יכול לחלום חצלול, אני אחלום חצלול..." וכו´ וכו´... כמובן שצריך ההההממממממוווווןןןןן מזל (ושאני אתנשא קצת ואומר שצריך גם כשרון?!
), אני אישית, זוכרת חלומות מצויין, אני זוכרת חלומות מכיתה ג´ בערך (שויץ שויץ) אז אנילא כותבת יומן חלומות, אבל מאוד מומלץ לכתוב! איך אני אוהבת לשתף בשיטה הפוקסיונרית שלי... בייי

wee man

New member
האמת

שאין לי בדיוק שיטה... מזמן כבר לא ניסיתי לחלום צלול אבל כשכן פשוט ניסיתי כל פעם שיטה אחרת.... האמת, אף אחת לא פעלה (כנראה כי לא התמדתי) ופשוט פתאום אמרתי לעצמי: אני חולם! בקשר לזכירת חלומות, לי אישית אין שיטה. אני זוכר חלומות ממש טוב, אני עוד זוכר כמה חלומות שהיו לי מגיל 4 ומאז שאני זוכר את עצמי זכרתי חלומות... אני מאוד ממליץ לך לכתוב יומן חלומות ואולי בקרוב גם אני אעשה זאת וגם לפני שאתה הולך לשון תגיד: אני אזכור את החלומות שלי, אני אזכור את החלומות שלי... זה עשוי ממש לעזור לך!!! אוהב, ינון

shabaz

New member
ררררררררר די!!!!!

מה יש לכם מהחצלול המזדיין בטוסיק הזה!!?!?!?!?!?!?!??!?

shabaz

New member
לא!!!!! כולם אומרים חצלול

במקום לכתוב חלום צלול.

למעלה