פרויקט קהילה נגישה

פרויקט קהילה נגישה

הידעתם שקיים פרויקט כזה!!! בפרויקט משתתפים עיריות, ואשכולות פיס במסגרתו: אנשים עם מגבלויות עוברים קורס אשר הופך אותם למתנדבים תלמידים נחשפים למידע על נגישות ועוד ועוד איזה כיף באו נצטרף טל

עינתד

New member
קהילה נגישה

הי טל אם יש לך מידע לגבי הפרויקט אני אשמח להצטרף עינת

צריך להתקשר לעיריה

במקום מגורייך ולשאול האם הם משתתפים. אם לא אז צריך לנסות לערב את אשכול פיס לדוגמא. בדיוק איך עושים זאת אברר אני יודעת שב 18 יש יום עיון בנושא אברר פרטים ואצרף לכאן. טל

Avy Sloma

New member
היי

תיצרי קשר עימי. ואנסה לעזור לך. אני פעיל בפרוייקט "קהילה נגישה" ברמת-גן. להת´ אבי סלומה טל´: 5744510 03 פקס´: 6761011 03 נייד: 643083 054 e-mail: [email protected]

Avy Sloma

New member
תיקון

לסיום הקורס לפעילי "קהילה נגישה" לו חיינו באמת כ ו ל נ ו בקהילות נגישות, לא נזקקנו לקורס ולכל הפגישות. לו הפנימה הקהילה מעט רגישות, היינו חיים כיום בחדוות נגישות. כל לקוי נפש היה מועשר בהקשבה, כל לקוי בשכלו היה נהנה באהבה, החרש היה קורא את הקולות, והעיוור היה חש הנאה במראות.. אך, גבירותיי ורבותיי, אמנם המדע העניק את הכלים, אך, הרשויות עדיין לא הפנימו את הכללים. ניתן לנו היום הכוח לפעול בקהילה, הוענקו לנו הקשבה, עידוד והשתתפות פעילה. ועל כך אנו זוכים בתעודה. על הכל ועל הפק"ל, זה היה קורס יוצא מהכלל לכם, גלילית המנחה ורונן, אומרים אנו בכל מאודנו מילה אחת: תודה. בשם כל משתתפי הקורס אבי סלומה ח´ סיוון תשס"ב - 19 במאי 2002

עינתד

New member
קהילה נגישה

הי אבי אשמח ליצור קשר איתך בהזדמנות הראשונה. בנתיים אשמח אם תכתוב לי מה אתה עושה ובאיזה מסגרת זו וכמו"כ אם יש תוצאות. תודה עינת

Avy Sloma

New member
יום העיון למקבלי החלטות בעיריית ר"ג

לעינת שלום. אתמול סיימתי מבצע אדיר, שגזל ממני את כוחותיי הנפשיים והפיסיים. הפקת יום עיון למקבלי החלטות בעיריית רמת גן. הנושא: נגישות חושית ופיזית לאנשים עם מוגבלויות. יום העיון עבר בהצלחה וכולם כמובן החמיאו לי... שותפים למעשה: אגף הרווחה, היחידה לעבודה קהילתית, החברה למתנ"סים ופרוייקט קהילה נגישה. בעיר רמת גן. עכשיו אנו נעבוד על הסברה, במקומות עבודה, בתי ספר וכו´.. בין יתר הנושאים שאני פעיל: מועדון ע"ש ג´ניה דינר, מועדון חברתי לנכים במתנ"ס בית לזרוס ג´סי כהן - חולון. אגף נכויות במוסד לביטוח לאומי - סניף תל אביב. אני ממרר את חייהם של הח"כים בועדות השונות בכנסת.. וחוץ מזה, אני מטפל ברעייתי ובשני ילדיי... הכל בהתנדבות. שלך אבי סלומה

למעלה