פרויקט פורום קטן

קרניjack

New member
פרויקט פורום קטן

בגדר רעיון בלבד כרגע... מה אתם אומרים על הפקת סירטון קצרצר-שלכם-של חברי הפורום בו אתם מדברים/מספרים על הנושא ? משהו שיוכל להיות מופץ ברשת, אבל שלא ייעשה בצורה טיפשית או מגוחכת אלא מעניין...בנושא הערפדים בישראל! יכול להיות אתם אומרים לעצמם "ומה הטעם? ומה יהיה מעניין בזה?" וזה החלק שאנחנו נכניס בו את העניין לסיפור. אפשר לעשות את זה בצורה קומית וצינית ("הפיצוציה ל הערפדים באבן גבירול") ואפשר לעשות את זה מיסתורי או מצמרר, אבל שלא יישמע ילדותי
הפואנטה היא שיהיה מדובר על ערפדים בישראל, משהו שייחודי לנו
מה אתם אומרים?

קרניjack

New member
משום ש?

לא שאלתי מי בפנים, המטרה היא לא לקבוע מי רוצה או מי לא, אלא דעתכם על הרעיון

Pink Roses

New member
הבנתי

יותר מידי אאוטינג אני גם ככה לא ממש הולכת ומדברת על ההתעניינות שלי בנושא עם כל אחד..

קרניjack

New member
אז את יכולה להציע רעיון נוסף/אחר

אפשר גם להכין וידאו קליפ בלי שיהיו בו מרואיינים וכו'...כמו שאמרתי, זה רק רעיון, הנקודה היא שזה יהיה משהו ל"ערפדים בישראל".

בדנתמ

New member
אני לא רואה כל כך מה המטרה בזה...

זה לא שהפורום מייצג אגודה כלשהי ששואפת להתרחב, או גוף חוץ-אינטרנטי כלשהו אחר. זה לא שאנחנו מייצגים ערפדים אמיתיים שחיים להם אי שם ורוצים להעלות את המודעות החברתית לקיומם
אז קשה לי לראות איך בדיוק דבר כזה יעזור ולמה... זאת אומרת, קצת כמו סרטון פרסומת בלי מוצר שהוא מפרסם
כי אני לא חושב שנחוץ לעשות סרטוני פרסומת לפורומים באינטרנט.

קרניjack

New member
זה ממש לא נועד כדי לפרסם את הפורום

הכוונה היא ליצור סירטון משעשע/מיוחד שיספר על הערפדים בישראל, "כאילו" שיש משהו אמיתי כזה. אני בטוחה שביו טיוב יש דוגמאות טובות לזה

itay950

New member
אני בעד =]

אני גם מנסה להתקבל למגמת קולנוע אולי אני יכול לעזור D:

למעלה