פרויקט על פיצות

kelly7i

New member
פרויקט על פיצות

מחר יש לי בגרות, על פרויקט במחשבים שאני עשיתי על פיצות עכשיו הכל כמעט גמור, רק אמרו לי כבר שאני צריכה להעשיר אותו יותר ולהוסיף עוד פונקציות שאילתות דוחות וכאלה ואני נתקעת, וחייבת עזרה בנוגע לשאילתות שאני לא יודעת איך לבנות: יש לי טבלה של הזמנות, שבה יש קוד הזמנה, קוד לקוח, והפריטים שהלקוח הזמין, אני רוצה לעשות שאילתה שתחשב לי סה"כ מחיר של אותה הזמנה שלקוח ביצע, איך אני עושה את זה? ועוד משו- יש לי טבלה של שליחים, תשלום לשליח בעבור כל משלוח, ת.ז, תאריך לידה, תמונה ושם, אני רוצה לעשות שאילתה שתחשב לי כמה תשלום מגיע לשליח בעבור הזמנותש הוא ביצע, בטבלת ההזמנות מצויין את שם השליח לכל הזמנה. בבבקשה תעזרו לי, או תתנו לי עוד רעיונות+דרך הביצוע, תודה מראש!

גרי רשף

New member
אנסה לעזור

השאלה הראשונה: יש לבצע שאילתת Group By על טבלה זו עם Group By על הזמנה ועל לקוח, ו-Sum על המחיר של כל פריט (האם המחיר מופיע בטבלה זו?). השאלה השניה: צרי שאילתת Group By על טבלת ההזמנות עם Group By על השליח ו-Count על ההזמנות. כעת צרי שאילתה נוספת עם קישור בין טבלת השליחים לשאילתה הנ"ל, והציגי בה עמודה מחושבת עם המכפלה של התשלום לשליח (מטבלת השליחים) במספר ההזמנות לשליח (מהשאילתה הראשונה).

kelly7i

New member
שאילתת גרופ בייי?..../images/Emo2.gif

אוף אני לא מבינה איפה שמים כל דבר

למעלה