פרויקט עברי ב PHP

lordgino

New member
פרויקט עברי ב PHP

פרויקט עברי ב PHP - זה המקום שלך ללמוד ולתרום שלום לכולם. קהילת מפתחי ה PHP בארץ הולכת וגדלה מיום ליום. יותר ויותר תוכניתנים מגלים את יתרונות השפה, לומדים אותה ומפתחים בה מערכות. על מנת לעזור לקהילת המפתחים בארץ חברי פורום פיתוח PHP באתר guides.co.il חברו יחדיו לפיתוח תשתיות PHP שישמשו את כל החפץ בכך. אני קורא לחברי פורום זה להצטרף אלינו באתר Guides לפיתוח התשתית. כל משתתף יוכל לתרום מנסיונו וללמוד מנסיונם של אחרים, וכולנו נצא נשכרים. תודה. (פוסט זה נשלח בתאום עם מנהל הפורום)

orenphp

New member
אנשים.... זה הזמן שלכם להתייצב.

ולתת תמיכה בפרויקט הגדול והשאפתני הזה - הקמה של פורום מפתחי תשתיות בPHP. מי שחושב שהוא מקודד/מאפיין/מעצב(לא גרפ) מספיק טוב - בואו ותנו קצת מזמנכם בשביל ליצור תשתיות שיעזרו לכולנו בכל אתר שנרצה להקים. אם לא ירשמו מספיק אנשים לפרויקט, אני חושש שהוא לא יצליח וזו תיהיה אכזבה גדולה כי הרעיון לדעתי הוא מעולה. אין לי ספק שברמת הקוד והאיפיון/עיצוב שלו כולנו נשתפר (נדבר על איך צריך לקודד נכון, מה עדיף, נדבר על הקמת תשתיות נוספות וכו'). אז יאללה, היכנסו לפורום תשתיות שהקמנו ותרשמו: http://www.guides.co.il/forums/viewtopic.php?t=3485

kensaggy

New member
זה הזמן... ../images/Emo91.gif

לכל החבר'ה הרציניים פה בפורום, זה הזמן לתרום ולהשפיע על עתיד השפה בישראל. הפרוייקט מנוהל ע"י שני אנשים מאד רציניים עם הרבה מאד ידע בתחום. גם אם אתה לא הכי אשף ב PHP אתה יכול להצטרף ולתרום על ידי אפיון ועיצוב המערכות. למי שלא הבין בדיוק על מה הפרוייקט: זהו פרוייקט בו יאפינו, יעצבו, יכתבו ויממשו תשתיות אשר יעזרו לכם בהמשך בבנית המערכות שלכם. ז"א אובייקטים ופונקציות לטיפול בשלל נושאים. לדוגמא הפרוייקט הראשון עליו עובדים כרגע הוא מערכות הרשאות. אני ממליץ לכולם, גם אם לא הכי נראה לכם...לגשת לפורום, לעיין קצת בהודעות ולהבין יותר על מה מדובר. מקווה לראות אתכם שם, בברכה, חן.

יולו

New member
חבל..

שאני לא יודע php ואין לי מאיפה ללמוד :( לאמרת שכבר שנתיים אני מחפש איך!

kensaggy

New member
למה חבל?

זה לא הכי קשור לשרשור אבל מי שאני שלא יעזור למישהו שרוצה ללמוד כנס לכאן: http://www.guides.co.il/forums/viewtopic.php?t=3147 וחפש הודעה שלי (אותו שם כמו כאן), יש לי שם הודעה ארוכה ומפורטת עם המון מקורות ללמידה. מה עוד שלא חייבים לדעת PHP בשביל לעזור בפרוייקט, ניתן לעזור גם באפיון ועיצוב. בהצלחה,חן.

למעלה