פרויקט ספר ההופעה

rfranko

New member
תודהההההה ../images/Emo9.gif ועל היד יש לה שירים שביקשו

ולא, היא לא שוטפת את הידים, רחמנא ליצלן מתקלחת לפני הופעה [פאק, כלומר אחרי הים לא????]

shiray

New member
חחחח אני לא מבינה איך הזיעה לא הורידה הכל...

בעיקר אחרי שחצי ממה שהיא כתבה על היד ירד לי על הספר, רק למה למה למה זה ירד אחרי כמה נגיעות?!?!

חח מה?../images/Emo6.gif די,איזו מלכההה אלוהים../images/Emo47.gif

אע טורי אני שונאת אותך

boy for pele

New member
כל הכבוד לכל מי שטורח ומשקיע.

אם יהיו לי רעיונות שאחשוב שהם מעניינים, אחלוק. אם כי במחירים שצוינו פה אין שום סיכוי שבעולם שאני אקנה ספר כזה.

rfranko

New member
קומבינות

אנא עזרו לנו להוזיל מחירים אם למישהו פה יש איזה קשר לבתי דפוס דיגיטלים או רגילים או לשכות שרות, אנחנו ממש מנסים להוריד בעלויות ומקווים להגיע לאיזור ה-100-120 שח לספר אז אם יש קשרים זה הזמן תודה

gelrad

New member
יש עד ה 12/12 מבצע בלופה...

אפשר להגיע למחיר של כ 110 בספיראלה או כ 150 בכריכה קשה ל 40 עמודים בפורמט הקטן (שמתאים לגודל דף הדוגמא).

northern lad2

New member
זה נראה נהדר ויש לי רעיון

אולי בסיום הספר תעשה עמוד עם תמונות של כל מיני אתרים בארץ שטורי לא ביקרה בהם כמו תמונות מירושלים, מים המלח, מצדה, חיפה ועוד ותרשום משהו בסגנון U haven't seen nothing yet (רק מקורי יותר).... זה סתם רעיון שלעה לי (ויכול להיות שתקופת עבודתי הארוכה בסוכנות היהודית שוב מדברת מגרוני). בכל אופן היוזמה מבורכת ואני אשמח לקבל פרטים לגבי קניית עותק (בלי להתחייב...).

northern lad2

New member
ברור...

אבל הבנו שבביקור הזה היא לא היתה ברוב הארץ, רק בחוף ימה של ת"א. לא נראה לי שזה יהיה נורא אם נשים תמונה של מקום בירושלים שהיא ביקרה בו ב 92, הנודה היא שיש לה עוד המון מה לראות ואנחנו מאוד רוצים שהיא תחזור אלינו.

רעוּת

New member
שתחזור ../images/Emo7.gif

ill show her the roses and brush off the snow ואלמד לנגן את ווינטר ב-5 במולים ואז אלך לעבוד בזנות כדי לקנות ערטיס להופעה
בעצם לא צריך. שלא תבוא. אין לי עוד 400 שקל לזרוק עליה

למעלה