פרויקט גמר - דחוף

הנדסkית

New member
פרויקט גמר - דחוף

יש לכם רעיון לפרויקט גמר במחשבים? איזה תוכנה שהייתם רוצים שתהיה במחשב ואין, או משחק, או מסד נתונים כלשהו. אבל משהו שימלא 700 שעות עבודה.. זה די דחוף.. תודה...

alexrait1

New member
כן, יש מלא

תכנס ל sourceforge ותחפש איזשהו פרוייקט opensource בהקמה או שאפשר להצטרף אליו.

Alkhimey

New member
700 שעות זה לא קצת הרבה?

בכל מקרה הנה כמה רעיונות (חלקם הוצעו לי כשאני התחלתי לעשות). תוכנה שמשחקת שחמט/גו/משחק אחר (בינה מלאכותית) שחמט/גו דרך האינטרנט (עם ממשק יפה ואפשרות לטעון מנועי שחמט לניתוח משחקים נצפים P:) רשת ניורונים שמזהה טקסט תוסף לפיירפוקס שמאפשר לחסום פרסומות בגוף הדף (רעיון מקורי שלי, אם את רוצה לדעת פרטים פני אלי בפרטי) זיהויי צורות בתמונה (עם ובלי רשת ניורונים), הכוונה לזיהויי ריבוע מול עיגול, כמובן הצורות לא מושלמות. זיהוי קול - את מדברת והתוכנה כותבת את מה שאת אומרת תוכנה פשוטה לגרפיקה תלת מימדית דריבר לרכיב חומרה כולשהו סימולטור טיסה משחק תלת מימדי (חסר רעיונות?!) מסנג'ר מאובטח משהו שמאפשר לנהל ספרים אלקטרונים במחב (חסר לי מאוד) - הכוונה לספרים אלקטרונים עם סוגים שונים של קבצים וסוגים שונים של נושאים, וחלק מהספרים נמצאים תחת יותר מנושא אחד. ללכת למחלקה הביולוגית באוניברסיטה שלך ולשאול אם הם צריכים משהו תוכנת סימולציה למזג אוור תוכנה לסווג טקסטים סביבה מרובת סוכנים (בינה מלאכותית למשחק מחשב למשל)

danby

New member
לנסות לשבור את רצף הנצחונות ב FREECELL

זה במחשבים וימלא למעלה מ 700 שעות עבודה. זה לא משהו שהמנחה של הפרוייקט אמור להקריץ? בסופו של דבר יש מספר די מצומצם של פרוייקטים שחוזרים על עצמם פעם בכמה שנים. לצורך כך צריך לעיין בספרייה של מוסד הלימודים. בד"כ הם יחזיקו עבודות דומות משנים קודמות.

למעלה