פרויקט גאמא!

Eshed92

New member
פרויקט גאמא!

שלום, כתוב לי באתר חיל המודיעין שהועברתי להמשך מיונים, ובראיון אמרו לי שאני ממוין להיות "תכניתן". שאלתי היא, האם מישהו יודע מה משמעות התפקיד תכניתן?? האם זה תפקיד טוב או שאני אסבול בו?

JusTicEMan

New member
אתה הולך לבכות עוד בתפקיד

סתם ... אתה מתמיין לגאמא ואתה לא יודע מה זה תוכניתן - עכשיו אני באמת בספק על כל שיטת המיונים בצהל ובפרט במודיעין .

Eshed92

New member
שאלתי לגבי מהות התפקיד

סוג של תיאור כללי...בראיון אמרו לי שהתפקיד כולל ישיבה מרובה על התחת...האם זאת ישיבה שאתחרט עליה בכל רגע בשהותי בצבא או שלא?

InfectedM

New member
זה כ"כ תלוי...

אתה נמשך לתחום של מדעי המחשב ותכנות? יש לך נסיון בזה ואתה יודע שאתה רוצה לעשות את זה 4 שנים? איך אנחנו נדע אם תתחרט על זה או לא? רק אתה יכול לדעת אם אתה אוהב את התחום או לא. אתה עובר קורס(+טירונות) ולומד לתכנת ועוד דברים שקשורים למודיעין, ואז אתה מתעסק בתכנות במהלך השירות שלך. כשמתכנתים יושבים הרבה על התחת, כן
סקרנות: איך הועברת להמשך מיונים אם אין לך מושג במה מדובר ולא היית במיון הראשוני?

p1tbull

New member
הוא לא חייב לדעת מזה תוכניתן

לגאמא לא מתקבלים אך ורק כאלה שמבינים במחשבים. מתקבלים גם אנשים בעלי תואר במתמטיקה/פיסיקה או בעלי מדלית זהב מאולימפיאדה כלשהי באחד מהתחומים הנ"ל. אז יכול מאוד להיות שאין לו מושג מזה תוכניתן אבל הוא גאון במתמטיקה ולכן איתור חמ"ן החליטו לקבל אותו ושם כבר ילמדו אותו את כל מה שהוא צריך לדעת בשביל להיות תוכניתן.

JusTicEMan

New member
זה גם אפשרות

אבל אני מאמין בלב שלם שמי שיש לו תואר במתמטיקה\פיזיקה או מדליה אולימיפית רלוונטית בטוח יודע מה זה תוכניתן כי זה לא משהו מסווג ומי שכבר בגיל הזה עשה תואר בטוח נחשף למילה תוכניתן .

תכניתנים יכולים להגיע לחמ"ן.

למען האמת, זה אחד משלושת מקומות המרכזיים שהם מגיעים אליהם.

cameman

New member
Hold Your Horses...

למי שאתה הולך ומזבל בשכל. יש תוכניתן בסמ"ח, ויש תוכניתן גאמא. שני דברים שונים. אני לא אכנס למי יותר טוב כי אני בסמ"חניק גאה. אבל זה שני תפקידים שונים. זה נכון, תוכניתני בסמ"ח מגיעים למודיעין, אפילו חלק גדול מהם מגיע לשם אבל לא לאותם המקומות שתוכניתני גאמא מגיעים אליהם.

איפה פה הזיבול שכל?

תראה לי איפה אני כתבתי שהם מגיעים לאותם מקומות? אתה יודע... גם אם מרגישים צורך עז לחרבן הודעה, אפשר להתאפק.

למעלה