פרויקט "אור ירוק"

ron ad

New member
פרויקט "אור ירוק"

שלום, בטח כבר שמעתם על הפרויקט (הם יצאו בקמפיין ענק לפני כמה שבועות, ופרסומת שלהם אף מופיעה בפורום מדי פעם). מה דעתכם בנושא יחסי הציבור של הפרויקט? האם לדעתכם היעד שהציבו לעצמם - איסוף חתימות (1,000,000 חתימות), הוא נכון? לדעתי הם מנסים "לעקוף" את התקשורת ע"י פניה לאנשים ישירות (איסוף חתימות), ובכך הם בעצם מפספסים, ובגדול... מה אתם חושבים? רון

אותי הם פספסו, ובגדול

אני לא מתייחסת למסמכים ו/או עצומות שאינם מפרטים לי, עד הפרט האחרון, במה הם עוסקים ועל מה מצופה ממני לחתום. קריאה אמורפית להפעלת לחץ על הממשלה, נו באמת... לא מגיע לי לדעת, אולי אפילו להשתתף באופן אקטיבי, בבחירת הנושאים, התכנים, היעדים, המהות של התכנית הזו? לא חותמת.

ron ad

New member
גם אני לא חתמתי

שלום, גם אני לא חתמתי, הרי הם לא אומרים על מה. ובעצם, אם הבנתי נכון, גם הם לא יודעים על מה הם מחתימים. לדיבריהם, הם אוספים חתימות על מנת להפעיל לחץ על הממשלה. רון

להפעיל לחץ על ראש הממשלה?

הצחיקו אותי, וזה עצוב, כי: 1. למה צריך להפעיל עליו לחץ? האם מישהו שסבור שראש הממשלה אינו רואה חשיבות בהחלת תכנית מניעת תאונות דרכים? 2. עם כל הלחץ שמופעל עליו מצד אירופה והאמריקאים, המתנחלים, החרדים, השמאל ומפלגות הערבים, באופן יומיומי, מה משקל יש לאיקס חתימות של אזרחים, בדיון ציבורי שכל הנוגעים בדבר מסכימים עליו? מישהו שם, בעמותת אור ירוק, קיבל החלטות אסטרטגיות מאוד-מאוד מוזרות ומשתמש בטרמינולוגיה מגוחכת.

למעלה