פרוייקט......

Gdilanit

New member
פרוייקט......

באו נאסה פרוייקט:"הדמות האהובה אלי!" צריך למלאה טופס לדמות האהוב אליך ולעושיף תמונה... שם: שם משפחה: גיל: גזע: תחביבים: האם הוא היה מקבל רשיון נהיגה? כן/לא מקצוע בזמנינו: עיר מגורים(בעולמינו): חטיף אהוב (על הדמות): יש מחשב? כן/לא משחק/תוכנת מחשב אהוב(אם יש מחשב): דתי/חילוני: חיית מחמד: שם חיית מחמד(אם יש): ספר אהוב: דרך הטוב ביותר למות: יש טלויזיה? כן/לא ערוץ אהוב בטלויזיה(אם יש): מקצוע: מאמין בשטן? כן/לא יש קשרים אם פוליטיקה? כן/לא

gold dragonit

New member
.....

שם:גדילן שם משפחה: קוץ-רגל גיל: לא יודעת, מישהו יודע? גזע:קנדר תחביבם:לצלול, לטייל בארץ(במיוחד בקנינים, אבל גם בטבע) הוא הוא היה מקבל רשיון נהיגה: לא אם המנוע יהיה בכיס שלו מקצוע בזמנינו: מובטל עיר מגורים(בעולמינו):גר בהואל ונודד חטיף אהוב:ביסלי יש מחשב:כן(ברור) משחק/תוכנת מחשב אהוב: האיש מפלסטלינה(מי שלא מכיר איש מפלסטלינה אולך ועוסף דברים שעל הרצפה) חילוני חיית מחמד:אין ספר אהוב: לא קורא אבל יש לו הרבה ספרים דרך הטוב ביותר למות: לא למות יש טליוזיה: בטח............... ערוץ אהוב בטלויזיה: ערוץ הקניות מאמין בשטן:כן בטח הם חברים טובים........... יש קשרים אם פוליטיקה: ברור שרון חבר טוב שלו......

רייסטלין../images/Emo99.gif../images/Emo122.gif

שם: רייסטלין שם משפחה:מאז'ר גיל: נמנמ...באיזו תקופה? גזע: בן אדם. היה יכול להיות אל. תחביבים: קסמים, עשבים, סקילת אנשים. האם הוא היה מקבל רשיון נהיגה? כן. ואם הוא לא היה עובר את הטסט תסמכו עליו שהוא ישיג את הרשיון בכל דרך. (המטרה מקדשת את האמצעים..) מקצוע בזמנינו: קוסם ומוציא שפנים מהכובע. עיר מגורים(בעולמינו): חטיף אהוב (על הדמות): תה עשבים (בשבילו זה חטיף) יש מחשב? מי צריך מחשב שיש את הבריכה ההיא? משחק/תוכנת מחשב אהוב(אם יש מחשב): דתי/חילוני: חילוני. חיית מחמד: ארנב? סתם, לא. שם חיית מחמד(אם יש): ספר אהוב: דרך הטוב ביותר למות: מי מתכנן למות? יש טלויזיה? לא. ערוץ אהוב בטלויזיה(אם יש): מקצוע: מג. מאמין בשטן? מאמין בעצמו. יש קשרים אם פוליטיקה? הוא נשגב מזה.

E l y s s a

New member
אז ככה...

אין לי תמונה, אבל אשתדל להעלות בהמשך... שם: טאניס חצי-אלף שם משפחה: תסלחו לי אם שכחתי? גיל: הרבה, יחסית... גזע: חצי אלף, חצי אדם תחביבים: כדורסל עם החבר'ה אחה"צ (לנצל את יתרון הגובה עד הסוף), אוללי גם בישול...
מקצוע בזמננו: משהו בתחום ההי טק, או תחום מבוקש אחר. או, לחילופין, גננת. עיר מגורים בעולמנו: משהו כמו כפר סבא. סולידי, אבל במרכז. חטיף אהוב: פיתה עם חמאת בוטנים ושוקולד (טוב, כאן אני כבר מתחילה להשתלט...
) יש מחשב? ודאי... הוא גם יבנה אתרי אינטרנט בזמנו החופשי. משחק מחשב אהוב: סופפלקס דתי\חילוני: צם ביום כיפור, אבל לא יותר מזה. חיית מחמד: כלב. הוא לא הטיפוס של חתולים. ספר אהוב: העץ הנדיב. הדרך הטובה ביותר למות: יש כזו?? יש טלויזיה? כן ערוץ אהוב: ערוץ 3, או סטאר וורלד מאמין בשטן? לא יש קשרים בפוליטיקה? לא, אבל יש אוזניים מחודדות, שזה יותר מגניב.

python 4

New member
בקשר לשאלה בחתימתך

בילדותי תמיד תהיתי אם ברבאבא וברבאמא נולדו עם השמות האלה. מוזר לא? ואף מילה על דרדסבא.

NJS

New member
כפר סבא סולידית?!

תספרי לי כשתראי אחת כזאת... נ.ב הכינוי הקודם שלך היה מונדאסט נכון?

Moondust

New member
מההה?../images/Emo41.gif

הלו, נאג' יקירי, אני לא החלפתי שם. היא מישהי אחרת. מרב יש רק אחת!

NJS

New member
צודקת!

יש כמוך רק אחת! פשוט חשבתי בגלל שהיא הזכירה את כפר סבא...

python 4

New member
אז ככה:

שם: מֶי שם משפחה: נַהַר גיל: לא מגלה גזע: אדם תחביבים: לנהל דיונים פילוסופים לתוך הלילה עם אישתו האם רשיון נהיגה: לא. גבוה מדי בשביל להיכנס לאוטו מקצוע בזמננו: קריין חדשות עיר מגורים: מי-נַהַריה חטיף אהוב: פסק זמן יש מחשב: יש תוכנת מחשב אהוב: word. מילה אחת, זהו. דתי/חילוני: אישתו כוהנת חיית מחמד: תוכי שם חיית מחמד: נאג'ס ספר אהוב: פיט פט וטו דרך הטוב ביותר למות: דרך זו נקבה, ולכן יש לאמר הדרך הטובה יש טלויזיה: יש עריץ אהוב: מוסליני. סטאלין מקום שני. היטלר אף פעם לא עשה לי את זה. מקצוע: היה כבר מאמין בשטן: כן יש קשרים וכו': וודאי, כותב נאומים לפוליטיקאים

gold dragonit

New member
לא נראה לי......

שנהר זה שם המשפחה של מי-נהר כי אם זה היה שם המשפחה שלו היה נהר אז לסהר פז היה לקרוא סהר נהר

python 4

New member
מה פתאום

אצל הברברים לא נהוג שהאישה לוקחת את שם המשפחה של בעלה. מלבד זאת, זו היתה בדיחה. חוץ מזה, סהר נהר.. מזכיר לי קצת את מרסי דרסי. נשואים פלוס, זוכרים?

זה מזכיר לי עוד משהו...

אני לא יודע אם מישהו רואה פה "הבית הלבן", אבל היה שם איזה קטע אם מישהי, שאם היא היתה מתחתנת עם אחת מהדמויות הראשיות בסדרה, השם משפחה שלה היה: "סיבורן שיבורן", אותי אישית זה נורא הצחיק...

פלאפאל

New member
*מנסה*

שם: פלד
שם משפחה: בהיר להב גיל: לא ברור... או 24 או 30. או משהו באמצע, אני חושבת
גזע: בן אדם תחביבים: אממ... להרוג אנשים, להילחם, לציית למפקד שלו, לכבד את כל העולם (למה הוא חייב להיות אביר
) האם הוא היה מקבל רשיון נהיגה? כן/לא כן מקצוע בזמנינו: אמממ.. חייל. אחד שעובד במקום מסוכן. עיר מגורים(בעולמינו): ארררר... ניו יורק
חטיף אהוב (על הדמות): נשנושים. יש מחשב? כן/לא כן, אבל לא לסתם שטויות. משחק/תוכנת מחשב אהוב(אם יש מחשב): אררר... משחק פעולה שצריך להגן על מישהו. עדיף היריות (לכו לוואלה) דתי/חילוני: דתי, אבל לא רואים עליו (לא מצטלב (או איך שלא כותבים את זה) ולא מדבר על זה הרבה) חיית מחמד: דרקון שם חיית מחמד(אם יש): משהו שקשור לאש. או למחלמה. ספר אהוב: מחזור שער המוות (איך אפשר אחרת
) דרך הטוב ביותר למות: לטבוע בזמן המלחמה... או למות מאוייב. או לקבל הרעלת סוכר. יש טלויזיה? כן/לא כן. ערוץ אהוב בטלויזיה(אם יש): אחד עם הרבה תוכיות פשע, משטרה ופעולה... מקצוע: זה כבר היה, לא
מאמין בשטן? כן/לא כן יש קשרים אם פוליטיקה? כן/לא אררר... לא יודעת.

דאלמר

שם: דאלמר שם משפחה: נייטסון גיל: ניתן לו עשרים וחמש... גזע: אלף כל הדרך תחביבים: וויקה, ארוחת ערב לאור נרות עם הסטוץ הנוכחי שלו האם הוא היה מקבל רשיון נהיגה? בטח! אבל הוא היה צריך לעשות טסט חמש פעמים... מקצוע בזמנינו: יו"ר הוויקה עיר מגורים: לוס אנג'לס... חטיף אהוב: לא יודעת על אוכל אבל אני יודעת שהוא פשוט מת על בקרדי בריזר בטעם אננס יש מחשב? רק כשמתחשק לו {הוא עושה זימון ל פעם שהוא צריך אחד} משחק/תוכנת מחשב אהוב: הארי פוטר ואבן החכמים דתי/חילוני: חילוני אבל שומר מסורת חיית מחמד: חתולה שחורה שם חיית מחמד: מיצי? אולי לאדונה... ספר אהוב: המדריך לשליט המבוך... דרך הטוב ביותר למות: הוא יפה מדי, אלף מדי, צעיר מדי והוא-עצמו מדי בכדי למות יש טלויזיה? כן! הוא אוהב ליראות מכושפות ערוץ אהוב בטלויזיה: ערוץ הילדים, לפעמים פוקס קידס. מאמין בשטן? לא. הוא מאמין באלי קרין. יש קשרים אם פוליטיקה? בטח! מי אתם חושבים הגה את הרעיון של ללכת להפציץ את עירק?

python 4

New member
נייטסון?

מתי הוא עברת את השם? השם שלו זה דלאמר ארג'נט (כסף).

למעלה