פרוייקט Y

kml4e

New member
פרוייקט Y

אני ראיתי רק את העונה ה2 ופרקים מהעונה ה1 עכשיו שהעונה ה1 משודרת שוב הספקתי לראות כמה פרקים ופשוט נגעלתי.. אם אחותי/בת דודה/חברה שלי הייתה מתנהגת ככה בסדרת טלוויזיה הייתי פשוט בשוק אני לא מבינה אין להם הורים?? הם לא מרגישים גועל מעצמם... עד כמה בנות יכולות להיות מופקרות!! ועוד להתלהב בזה.. אתמול ראיתי איזה אחד מנסה לשכנע את דקלה לשחק איתם אמת או חובה והוא פשוט גאה במה שהפם עושים..כל הכבוד לדקלה שנגעלה מהדברים האלה!! פגשתי אותה במציאות והיא גם ממש נחמדה! אני לא מבינה מה לאליענה לצפנת ולקמילה...איכס אין הורים?? עד כמה דוחה אפשר להתנהג? אני לא אומרת שזה לא טוב לכייף אבל יש גבול בכל דבר.....יש גבול!! אני ממש נגעלתי מהתוכנית הזאת...העונה ה2 לא הייתה כ"כ מלאה בסקס אולי רק מישל....(אם אני זוכרת תשם נכון) אבל בעונה הראשונה כל מה שהם עושים זה לדבר על סקס, להתלבש חשוף, לשתנשק בנות עם בנות וכו' זה ממש ממש הגעיל אותי.. כי גם ילדות קטנות רואות את הסדרה הזאת ומה הן לומדות מזה?!?! שאם יש בנים בסביבה צריך להתנהג כמו שרמוטות! אני פשוט נגעלתיייי...בעע...זה דוחה יש גבול לכל דבר אבל ממש עצוב שלבנות האלה אין שום כבוד עצמי.. ונכון לא רק לבנים מותר לשכב עם כולן...אבל אפשר לשכב עם כולם ועדין שיהיה כבוד עצמי..(תאמינו או לא חח) אבל לישון עם אנשים זרים להתנשק עם כולם לרקוד בצורה ארוטית עם כל מה שזז... חבל מאוד שזה מה שנהיה מהתרבות שלנו מצטערת על המגילה

snier1991

New member
לפי מה שהבנתי ההפקה אמרה להם

להיות זנזונות קטנות וככל שתחשפי יותר תקבלי יותר דקות שידור(בכל זאת זה הריאליטי שבו באמת ולם פשוט מנסים להתפרסם) ולפי מה ששמעתי מה שהלך שם היה הרבהיותר שגרוע אנשים שכבו אחד עם השני בלי שמיכות כדי שייראו אותם וכאלה ובסוף הורידו בגלל צנזורה עצמית ביס

בעונה השנייה קאטי הזדיינה עם אלון

בשירותים ולפני היא עשתה את זה עם רן בבריכה העונה השנייה הייתה הרבה יותר סוטה וגם פחות טובה מהראשונה ומה את רוצה? ככה אנשים מתנהגים במציאות ואממ, זה פורום יס סטארס ולא ערוץ 5

kml4e

New member
שכחתי לשים אוףף...

פשוט רציתי להוריד את זה מהלב...זה היה כ"כ דוחה ובעונה ה2 לא היה כ"כ הרבה זנות....עכשיו שאתה מזכיר לי אני גם זוכרת את קאטי אבל בעונה ה1 היה הרבה יותר בנות שעשו ככה: צפנת טוני אליענה קמילה...נראלי כולם חוץ מדקלה... ואם אמרו להם להיות זונות וככה יקבלו זמן שידור דקלה לא עשתה את כל הזמן והגיעה לגמר לא? והיא מקבלת די הרבה זמן..... לאדעת זה פשוט מגעיל...לאן שהגענו......

נו.ותראי לאן הן הגיעו.../images/Emo129.gif

ולאן הן עוד יגיעו.. לא יותר רחוק מהמרחק שבין האגודל לזרת שלי.

snier1991

New member
למען האמת אליענה די הצליחה

קמילה השתתפה בפורנו סליחה בתוכנית דרמה קומית אירוטית צ'ינו קראתי שהקים איזה חברת הפקות מצחיק הגיד אבל דווקא פיראס לא הצליח לעשות כלום אלהים אדירים לא צפיתי בפרק של הסדרה הזון ואני מכיר שמות של אנשים איך לעזאזל לסדרה היה כזה באזז

דקלה מנחה בערוץ הילדים ופיראס היה בתפקיד

אורח באלופה מישל, רוני ועוד אחת לא זוכר מי היו בתפקיד אורח בשיר שלנו 2

kml4e

New member
להשתתף בפורנו זה לא נקרא הצלחה...

ונראלי שפיראס לא הצליח כי הוא ערבי......אחרי הכל אנחנו במדינה די גזענית עם כמה שכולם מנסים להגיד שאנחנו לא... וד.א יחסית לכל השטויות שהם עשו הם לא הצליחו בגרוש.. את מי אנחנו זוכרים עכשיו?? מי נהיה כוכב אפחד... דקלה בלי לעשות שטויות הגיעה להיות מנחה בערוץ הילידים למרות שבכלל בסדרה לא אהבתי אותה רק כשהכרתי אותה קלטתי כמה הטלוויזיה משנה את המציאות ואת רוני ממש אהבתי חח...חבל שהיא לא הגיעה לאף מקום...

snier1991

New member
התכוונתי לחשיפה

לפחות באופן רשמי זה לא פורנו ופיראס לא הצליח לא בגלל גזענות אלא בגלל שאף אחד לא באמת הצליח הניסיון שלו היה התוכנית בערוץ YTV שנכשל הרבה יותר מחשיפה ושאר הזבלונים שכל המוזירם עושים

למעלה