פרוייקט רדיו בלה בלה!

חחח... זה ממש מצחיק...

Break the TV and lets go to sleep. רק חבל שאין אחד בעברית... עוד מעט!! עוד מעט!!

נחמד...

המילים אבל מאבדות מקסמן באנגלית...לא היה לי כוח ללכת לאבאוט דה פרוג'קט...שמישהו יסביר לי בבקשה למה מישהו היה חייב לתרגם את רדיו בלה בלה לאנגלית בבקשה

../images/Emo62.gif|מנורה| (מה שיצא אני מרוצה)

בזכות האתר הזה גיליתי שב"אני לא רוקד כשעצוב" הוא לא מתכוון שהוא שומר על תינוק בן יומיים עם גופיה וזקן, אלא על איש שלא התגלח יומיים וגופיה! תמיד חשבתי שזה קצת מוזר שלתינוקות יהיה זקן אבל זה אלבום מוזר...כשביפרתחי את זה לחברה שלי גיליתי שהיא בכלל חשבה שזה "לשמור על בנאדם עם גופייה וזקן ליומיים זה מה שיש"...בלע!

exit_from_here

New member
פעם הבאה תקשיבי לחברות שלך../images/Emo8.gif

חברה שלך צודקת.(לפי החוברת של רדיו בלה בלה ושל האוסף ושמיעה מטורפת של רדיו בלה בלה במשך הרבה שעות...

אבל כתוב שם!

לא זוכרת ציטוט מדויק, אבל את זה אני כן זוכרת...two days old beard....תסתכל אפילו שמה...

exit_from_here

New member
נו...

"לשמור על בנאדם עם זקן וגופיה בן יומיים זה מה שיש" זה גם מה שמופיע בחוברת וגם מה ששומעים

אהההה!! סוף סוף!! תודה לך!!

אף פעם לא הבנתי את זה, וזה די הצחיק אותי כל פעם ששמעתי את זה דמיינתי לי בראש תינוק עם גופייה וזקן
חחח... איזה יופי!

אני גם חשבתי ככה

אבל לפני כמה זמן הבנתי שזה יותר הגיוני שהם מתכוונים שהזקן בן יומיים. והאתר הזה.. ממש מצחיק.

אני לא יכולה...זה כזה קורע

"A thousand kilo's "piggy", two millimeters water" - Pink Floyd , won't be appearing on the wailing wall in Jerusalem" חחחחחחחחחחח

למעלה