פרוייקט צפון הקריה

פרוייקט צפון הקריה

אחרי שהקימו את מגדלי כנרית החליט חיל האויר לפנות את השטחים שלו ברחוב קפלן פינת רחוב לאונרדו דה וינצ'י בשביל להקים מגדל משרדים אזרחי . למישהו יש אוליי פרטים על זה ? הצבא מתכנן לפנות עוד שטחים ב-קריה בשביל להקים מגדלי משרדים אזרחיים .

guna

New member
תשובה....

לא נראה לי שזה נכון... אני משרת בקרייה, וראיתי שלט גדול שמתאר את מה שמתכוונים חיל האוויר לבנות שם והפרוייקט נקרא "מגדלי חיל האוויר" ליד מגדל הכנרית החדש, יבנה מגדל נוסף שמטרתו לאחד את כל יחידות המשנה של חיל האוויר שעדיין מפוזרות באיזור הקרייה (בפנים ובחוץ) לתוך מתחם שלם הכולל את כל יחידות החייל. אם זאת עדיין אין לי מושג מה יעשו עם מספר הבניינים שהם יפנו....

kyle

New member
אחחח חבל שאסור לצלם שם...

מעניין איך זה יראה אם יצא לפועל. נשמע מעניין.

SkyScraper

New member
מה הקשר לאסור ?

תדפדף קצת אחורה ותראה תמונות שאני העלתי לפני כמה חודשים (בלעדיות!!!) מראש מגדל הכנרית, בין היתר גם של השטח שליד.

SkyScraper

New member
תשובה

ליד מגדל הכנרית מתחילים להקים את המגדל השני של חיל האויר. ההסכם של חיל האויר עם דניה סיבוס היא שבמסגרת העיסקה דניה סיבוס יקבלו את השטח שדרומית למגדל השני (על פינת קפלן-לאונרדו) איפה שקיימים היום המבנים הישנים של חיל האויר. השטח הזה יוצא מחוץ לגדר ועליו יבנה מגדל שלישי שיהיה אזרחי.

tapuzo

New member
שטות מוחלטת

זה שטות. לא יבנה מגדל מגורים בפינת קפלן-לאונרדו שישקיף פנימה אל כל הקריה. אני חושב שהשטח נמסר לדניה סיבוס לבניית מרכז מסחרי נמוך וינתנו להם שטחים אחרים לבניה לגובה שכיום נמצאים ברשות צה"ל. בנוסף בחיפה פונו ויפונו בסיסים בכרמל, שעליהם יבנו כ-10-15 מגדלי מגורים חדשים בתוך שנתיים עד 10 שנים, וכנראה שמדובר שם. 2 בסיסים כבר פונו, לגבי השאר יש דיונים עם ראש העיר.

SkyScraper

New member
אל תגיד שטות אם אתה לא יודע. וזה גם

לא תרבותי במיוחד. אולי מרכז מסחרי יבנו בקריות, בפינת לאונרדו-קפלן מתוכנן מגדל. אם הוא יבנה או לא בדורנו זאת שאלה אחרת.

אתה טועה !!!! ../images/Emo31.gif../images/Emo3.gif

חיל האויר כבר אישר שמה הקמת מגדל בתמורה לזה שהוא ימכור את השטח שלו למדינה . הבעיה זה רק ש-כל דבר בצבא לוקח הרבה זמן . וצריכים להרוס שמה את כל הצריפים הישנים ביחד עם הבניינים הנמוכים הישנים שניבנו בשנות ה-50' . ואז אפשר יהיה להקים מגדל . אבל בעיקרון כבר הוחלט להקים שמה מגדל משרדים אזרחי ביחד עם העירייה .

למעלה