פרוייקט פורום?

פרוייקט פורום?

מה דעתכם על פרוייקט פורום? הפרוייקט מיועד לאנשים שרוצים לעבוד ביחד על משחק ואין להם קבוצה, למרות שזה כמובן פתוח לכולם. מי שמעוניין שיענה לשרשור הזה עם פרטים על עצמו, קישוריו ואיזה תפקיד הוא ירצה למלא בבניית המשחק. אפשר גם לציין רעיון כללי על הדרך הרצויה (מוד? משחק מקורי? וכדומה). אני מעצב שלבים ומשחקים וגם כותב. אני עובד על מודים בסולו ככה שלפרוייקט כזה אני אהיה פתוח להכל.

DadleFish

New member
הרעיון מצוין בבסיסו,

אבל אני חייב להזהיר אותך מראש - ניסינו לעשות משהו דומה בפורום שפות תכנות וזה נכשל מהר מאוד. הסיבה היא שאנשים לא היו ראש גדול ולא דחפו את הפרויקט. כל אחד חיכה שיאכילו אותו בכפית ויגידו לו מה לעשות. אין לי המון זמן ביד, אבל יש לי הרבה נסיון בניהול פרויקטים. אם יוקם פרויקט כזה, אני אצטרף בשמחה למטרת ארגון האנשים והפרויקט כולו, וגם ב-DESIGN הכללי של המשחק (ברמת PROGRAMMING DESIGN, לא GAME DESIGN). פרטים עליי... ממר"מ, תואר ראשון במדמ"ח, לומד לתואר שני כיום, 11 שנים בתעשייה הצבאית והאזרחית. בהקשר של משחקים, יותר נוטה לכיוון האלגוריתמיקה שמאחורי המשחקים (דברים כמו Scene Graph ו-BSP) ואהבה גדולה ל-AI. אני בעד משחק רציני מאפס, ב-++C. לא צריך לקפוץ מעל לפופיק. הפרויקט שרצינו להרים ב-"שפות תכנות" היה מעין משחק לוח עם אלמנט של תקשורת ברשת, בין 2-4 משתתפים, עם חוקים דומים לסטרטגו (טקטיקו בעברית) למי שמכיר.

אני מודע לבעיות

לדעתי כדי להקפיץ פוייקט מספיק בערך ארבעה אנשים שישימו את היסודות ואז לצרף אנשים נוספים לתפקידים ספציפים. אם יש תוכנית טובה הפרוייקט ישרוד מצבים בהם אנשים עוזבים ומתחלפים עם אנשים אחרים. שווה לנסות, אבל אני מסכים שזה מסובך ויש סיכוי גדול שלא ייצא מזה כלום...

אוקי...

אז שננסה משהו? אתה רוצה לנהל את הפרוייקט הזה, או לפחות לנסות להתחיל להריץ משהו? אני רואה שיש לנו הרבה מתכנתים, אבל אני מניח שאם משהו יתחיל לרוץ נוכל למצוא אומנים בפורומים של תלת-מימד וציור. הכדור במגרש שלך אם אתה רוצה לתת לזה צ'אנס.

freak2100

New member
בשביל רעיונות אפשר להעזר

בפורום משחקי מחשב (4), יש שם גיימרים אז זה יכול לעזור... (לא כולם כאלה גיימרים רציניים, אבל יש כמה)

תמיד אפשר...

אבל גיימר לא בהכרח אומר גיים דיזיינר טוב. אני מניח שזו אפשרות תמיד אם אנחנו ממש תקועים, אבל לי אישית יש מספיק רעיונות להביא לשולחן (אם הם טובים או לא זו כבר עניין של דיעה).

freak2100

New member
ברור! אבל אם רוצים

לבנות משחק, כדאי לקבל קצת חוות דעת של גיימרים, כי בשורה התחתונה הם קהל היעד...

HaMsTeR

New member
מה גיימרים?? תראה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אנחנו לא הולכים לעשות משחק מחשב כזה רציני שנצתרך גיימרים וכאלה... אנחנו אפילו לא החלטנו איזה משחק אבל אתה באמת חושב שקבוצה שכל אחד מתכנת במשהו אחר וכל אחד בא מתחום אחר וזה סה"כ פרוייקט קטן... לא משהו רציני... אתה באמת חושב שאנחנו נכין משהו שנצתרך בו גיימרים שיהיו בטאים של המשחק??

ומה אנחנו? סבתות? ../images/Emo8.gif

אין לי בעיה לקבל חוות דעת מבחוץ, אבל קודם שיהיה מה להראות בשביל החוות דעת. בגדול כולנו גם משחקים משחקי מחשב ווידאו (אני מקווה), ככה שלצורך העניין אנחנו גם גיימרים.

Ultra Spidey

New member
אני מעוניין

יש לי ידע מתקדם בVB (עדיין לא DX אבל..), ואני טוב בפוטושופ ובעיצוב.

erezsh

New member
גם אני אשמח לתרום

בכל שפת תכנות שמישהו טרח להמציא (חוץ מ-Java או .Net). אני גם יודע OpenGL היטב, ואני טוב מאוד באופטימיזציות מכל סוג במידה ויהיה צורך בהן.

De-Panther

New member
../images/Emo9.gifאני אשמח לעזור..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אומנם לא נראה לי שאני אהיה לעזר רב בכל זאת... אני עובד עם פסקל... דלפי... אבל בדברים כמו השלב הרעיוני רעיונות לעיצוב רעיונות לשכלול ולעדכונים וכו' וכו' וכו'... בדברים כאלה אני חושב שאני אוכל לעזור סתם לא קשור לפורום הזה כל כך... באיזושהי קומונה של גרפיקה בתלת מימד אנחנו עובדים על פרוייקט של עולם משחקים... אז אנשים שם הכינו חלקים למשחקים שונים ובגלל שאני זה שיודע לתכנת בשפה שעובדים איתה בקומונה הזו ולא רק לעצב בה... אז אני עובד שם על לחבר הכל וכל התכנות

ilankt

New member
גם אני מתנדב.

אני יודע ++C ו DirectX 9. סגרתם כבר על משהו?

Rune

New member
אם רק היה לי זמן

אני עובד באנימצייה תלת מימדית, קשה לי להאמין שיהיה לי זמן אז כרגע אני לא מצתרף, אבל רציתי לדעת, איפה אתם מתכננים לעדכן את התקדמות שלכם ? בפורום או באתר מיוחד למטרת הפרוייקט ?

Photon

New member
למרות שאין לי הרבה זמן פנוי

בתור מישהוא עם נסיון בתחום (תחביבי, לא מקצועי) אשמח לייעץ בתכנות ובנושאים טכניים של DIRECTX וכו' יש לי גם כמות קוד גדולה של מנוע גרפיקה ואלגוריתמים שקשורים למשחקים שהוצאתי כקוד פתוח כשהבנתי שאין לי מספיק זמן להתעסק עם זה. אתר הבית של הספריות שלי http://photoneffect.com דפי פרוייקטים ב SOURCEFORGE עם קישור ל CVS עבור כל הקבצים: libCON, ColDet

De-Panther

New member
נראה לי שיש הענות..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מספיק גדולה זה פורום קטן עדיין... בטח רצית רק לבדוק אם יש הענות של אנשים כאן... אז מה בעצם קורה עם הפרוייקט?? צריך קודם לבחור משחק לבחור תפקידים של אנשים לבחור מלא מלא דברים מתי מתחילים??

למעלה