פרוייקט סופר מריו

פרוייקט סופר מריו

התחלתי תעבוד עכשיו על פרוייקט שדומה לסופר מריו הכנתי ארבע דמויות בפלאש, כל חלק של כל דמות מופרד (יד, רגל, ראש, עיניים,אישונים) ויצרתי מובי קליפ של כל דמות הולכת יצרתי גם כן גירסת צד של כל דמות אני רוצה שבלחיצה על כפתור ימין הוא ילך קדימה(המשחק מזווית הצד), בלחיצה על משאל הוא יפנה אחורה וילך קדימה (יעני לצד הנגדי) כשיורידו את היד מהכפתור הליכה הוא יפנה קדימה כדי שיראו אותו מלא כשהוא מגיע לחלקת אדמה מסויימת, מייד מתחילה אנימציה שכבר יצרתי מראש בה הוא מדבר עם האויב, ואחרי האנימציה הם נלחמים (כמובן שהגדרתי מראש רובים, יריות ופקודות hitTEST) אני רוצה שלמעלה יופיע body count שמונה את מספר האויבים שהוא הורג אני יודע שזה ממש קשה, ולכן אני זקוק לכם גאונים שלי, שתעזרו לי עם הקודים והAS כמובן שהכל בפלאש מכיוון שזה רק משחק שיופיע ברשת, כי מה לעשות שלא חסרים כאלה, התמורה תהיה קרדיטים בלבד תודה מראש ומצטער שזה כל כך ארוך

Brusi

New member
מה הידע שלך ב-AS?

כי מה שאתה מתאר הוא די בסיסי ולא מאוד קשה לתכנות. אשמח לעזור לך, רק אמור לי מה אתה יודע בשביל שאני אדע מאיפה להתחיל.

האמת היא

שאני יודע בערך כלום בAS יש לי ידע מאוד נרחב באנימציות וגרפיקה, ולכן כל מה שאני צריך זה מתכנת AS טוב

Brusi

New member
וידע בתכנות בכלל?

C? JS? VB? כל ידע בשפת תכנות כלשהי יכול לעזור... או שגם בזה אתה לא יודע כלום... (HTML לא נחשב)

Brusi

New member
אז בשביל מה אתה רוצה לבנות משחק?

אתה יכול ללמוד אקשן סקריפט אם אתה רוצה... או כל שפה אחרת שאפשר לבנות איתה משחקים אני יכול לתכנת בשבילך את המשחק (אם אני רק אמצא זמן - התכנות שאתה מתאר הוא בסיסי ופשוט) אבל אני לא מבין איזו תועלת תצמח לך מזה...

אתה לא הבנת כנראה

אני רוצה לבנות משחק כי זה קונספט עצמי, כמו כל אחד שרוצה לעשות סרט, דיסק והלאה, כמובן שבכל אלה צריך עוזרים אני מחפש מתכנת as בגלל שידע באנימציה כבר יש לי, ואני יודע איך לבנות גרפיקה של משחק, וכל מה שחסר לי זה מתכנת... מבין? אתה יודע מה? עוד לא חשבתי יותר מדי על התועלת שתצא לי מזה, חוץ מזה שאני בטח קצת יתקדם באנימציה (ואני לומד דבר חדש כל יום) זה כמו להיכנס לבמה חדשה, לאחת היצירות היותר טובות שיש, שנעזרו בהם בכמה אנשים, ולשאול אותם מה יצא להם מהיצירה... מבין?

Brusi

New member
סבבה

אז אם אתה רוצה שלח לי הודעה פרטית ונדבר במסנג'ר או באיסיקיו ואני אעזור לך עם המשחק

למעלה