פרוייקט מסלול -

שש שבע

New member
ראיתי קינאתי (בדוגמניות)

ו... מה יהיה עם משי....מה זה הבגד הזה? אהבתי את של לוסי, ולדעתי היא היתה צריכה לקבל את מירב הנקודות. אהבתי את של מורן, תחפושת? שנות השמונים לא היו תחפושת אחת גדולה? ומה עם מיכל? העיצובים שלה בינוניים והיא תמיד עוברת הלאה ככה.... וניר? בפישול שלו הציל את אחותו כי לדעתי היא היתה אמורה ללכת הביתה.

הקטע של ההדחה היה פתטי

הבגד הזוכה נראה לי נורא לא ראו בכלל חצי מהבגדים - של מיכל, של יואב למשל הבגד של לוסי נראה מוזר ושוב ויוי חברה הטוב התפייט עליו אין שום חשק לראות את הפרק הבא

innocence

New member
דווקא ראו את כולם.

בחלקם התמקדו הרבה פחות, זה נכון. ואיך אפשר להתאים את הלוק האירובי (של גיא) להיום? הוא כל כך אייטיז שאי אפשר להפוך אותו ל"לא אייטיז"! מה ציפיתם? ואכן של לוסי נראה מוזר, וגם בכלל לא היה שום קטע של כריות כתפיים - אז פיספסת את כל המשימה, איך לא הגיבו לה על זה? ובאמת כל החטרא הזה של ויוי על הבגדים שלה כבר מתחיל לצאת מכל החורים... ודווקא את של ניר אהבתי, התאים לה הכתום, למרות שאני שונאת כתום. אבל אני מבינה שזה באמת לא אוברול. גם באמריקאי לפעמים אני לא מבינה את ההחלטות, אבל בישראלי זה חוזר על עצמו כל שבוע... מה שכן, השבוע היה באופן יחסי יותר דגש על העיצוב, שזה נחמד. אם כי אני לא אוהבת שלא נותנים לכולם במה (אבל גם באמריקאי זה קורה..)

את הבגד של מיכל לא ראו עד התצוגה

לא תהליך, לא מדידות, אפילו לא בביקורות הפנימיות שעשו שם. גם בתצוגה לא ממש ראו אותו. אותו דבר בדיוק היה עם הבגד של יואב. ולענין הבגד של ניר, אם יש לו חסינות והוא עושה שטויות במקום אוברול - זאת זכותו. המוצא שההפקה מצאה הוא מתחת לכל ביקורת. לבגד של לוסי היתה כרית אחת בודדת ומשונה. הכותפות עם החרוזים של נתנאל במשימת ההלבשה התחתונה כבר היו יותר קרובות, והבגד של גיא היה הכל חוץ מאירובי. הוא פשוט עשה את הפרויקט של אלון, שרוולי עטלף, במקום את שלו.

innocence

New member
חשבתי שהתכוונת בתצוגה עצמה.

כן, זה באמת מעצבן שבוחרים להתמקד במתמודדים מסויימים ולהזניח לחלוטין את האחרים. והמוצא שבחרה ההפקה כדי לא להעיף את משי.. זה פשוט עצוב לראות. והבגד של לוסי היה מאוד לא יפה בעיני, בלי קשר לעובדה שאני לא אוהבת את האסתטיקה של הבגדים שלה עד עכשיו (אף בגד שלה לא אהבתי..) ונכון, גיא לא עמד במשימה לדעתי, אבל אני לא יכולה להאשים אותו בזה שהוא לא יצר משהו שהוא לא של שנות ה80.

ניר לא הציל את אחותו אני מאד אהבתי את

מה שהוא עשה זה פשוט התאים לדוגמנית הצבע והשילוב אני תמיד טוהבת אצת מה שהוא עושה.

אין לנו טלויזיה

אבל השבוע גיליתי שיש את הפרקים במחשב אז צפיתי בכולם. עדיין לא בפרק החמישי. מה שכן - זה עושה חשק לתפור. מצד שני, כשאני קונה לילדה חליפת טריקו יפה עם כיסית וקישוטים בעשרה שקלים - זה מוציא לי את החשק לתפור...

את צודקת .השוק רווי בבגדים כולם מעתיקים מכלם

ואני תמיד מייעצת לנשים לפני שהן תופרות לעשות סיבוב ולחפש אני בטוחה שכל אחת תמצא את משהו .אם לתפור אז משהו מיוחד שאין לאף אחת .וחוץ מזה מה עם חדוות היצירה?

שש שבע

New member
ברור שכל הטישירטים שעולים פרוטות

לא שווים טירחה, אבל בגדים קצת יותר מושקעים שווים את כל חדוות היצירה והזמן המוןשקע בהם...

למעלה