פרוייקט מסלול 1.7

טוב אז נעביר את השאלה של שש לפה../images/Emo3.gif

הימורים לגמר/למנצח יש לכם? מוזמנים לספר

ובשביל לקבל קצת פרופורציות

הנה הפרק הראשון בתכנית המקורית. החל מדקה 5:20 והלאה, וצפו גם בחלקים הממשיכים של הפרק. שימו לב כמה זמן יחסי מוקדש לעבודה, וכמה לייללות על מר גורלם. שימו לב גם שההפקה *לא* החליפה בין המוצרים שקנו המשתתפים, אולי מתוך הנחה שהיה להם איזה שהוא רעיון כשהם זרקו מה שזרקו לעגלה שלהם.

דנהד23

New member
בתור סטודנטית לעיצוב אופנה..

דבר ראשון.. מה הקטע של התקציר של כל הפרק (שזה בערך כל האופנה שאנחנו רואים שם) בתחילת הפרק.. כל כך מיותר והורס אני כל פרק מחדש בשוק ממה שקורה שם.. כולם הלכו על שמלות למה? ועוד על אותו סגנון לגמריי...כל הצלליות נראו אותו הדבר, כל החומרים זהים.. אין הסתכנויות.... משעמם... הבחורה שמלמד'ת בשנקר עשתה בגד מזעזע לדעתי היתה צריכה להיות בין המודחים.. למה המורן הזאת היתה בין ה-6 אם יש לה חסינות?? ובנוסף לקחו 4 שכאילו מרוצים מהם ו-2 שלא.. מה העניינים???? זוועה.. האמת אני לא מתה על רוב המעצבים שם... ובקשר להפקה עצמה.. למה שירז טל? היא גרועה.. היא לא מחייכת ובמה לעזאזל מלבישים אותה? זוועות הגל הזה מדבר כמו פרח אמיתי כולם שם מדברים רק על כמה החים שלהם קשים ובמקום להראות לנו אופנה ותהליך מראים לנו שטויות.. ששון קדם עושה את תפקיד טים גאן בצורה הכי גרועה שיכולה להיותת אני כל פעם אומרת ניתן להם עוד צ'אנס.. ואני לא מפסיקה להתאכזב...

innocence

New member
ה6 של הסוף הם תמיד הטובים והגרועים ביותר

אז תמיד יש 3 טובים ו3 לא. למה העלו אותה? כי כנראה שהיא היתה בין 3 הטובים ביותר. זה שיש לה חסינות לא אומר שאסור לה לזכות שוב.

דנהד23

New member
לא נכון. הם אמרו לה שהם ציפו ממנה ליותר...

לא שיבחו אותה..

שש שבע

New member
טוב אחרי שראיתי את הפרק המקורי

YYY הישראלים מעתיקנים.... הם לא יכולים להעתיק בלי שהמורה יגלה? אבל לפחות המנחה שלהם נורמאלית , שלנו נראית כמו אחרי ניתוח פלסטי לא מוצלח בשפתיים, משהו שמפריע לה לדבר. דוקא מצא חן בעיני שהחליפו ביניהם את החומרים, ככה אפשר לראות יצירתיות אמיתית. המפסיד הפסיד בצדק.... זה מה שעושים ממטליות וסמרטוטי רצפה? הזוכה זכה בצדק.... ולדעתי יזכה גם בסוף, ואחריו מורן.. . ואי אפשר בלי מילה על משי ,,,היו חיבים איזה ספרדי מקופח בתוכנית, יש דתיה (לא לא כולנו בכיינים) י ש ספרדיה שמרגישה מקופחת (למה לא הלכת ללמוד בשנקר אהבלה, את צעירה לכי תירשמי ותורידי מהאישיות שלך מטען גדול של רגשות קיפוח, שימשיכו לדפוק לך את החיים) יש אשכנזים, חנונים יותר ופחות,, ואיזו פאשלה ---שכחו את הערבי התורן... או לפחות איזה דרוזי או צ'רקסי אבל אין מה לעשות היא נותנת צבע המשי הזו,,, מה שהיוצרים לא ידעו לעשות, כי הם העתיקו, ו...אני לא חושבת שהתוכנית המקורית כל כך מדהימה, הרעיון יפה, הביצוע יבש.....

אני מאד אהבתי את מה שאח של משי עשה

זה היה נקי מאד וזורם . הבחור מוכשר !

coral chan

New member
השמלה של אופיר הייתה ממש יפה

היא לא שיא המקוריות, אבל גם לא הגיע לו להפסיד. אם כבר, מה שיואב עשה היה ממש מזעזע

למעלה