פרוייקט מדא

שפנפן

New member
פרוייקט מדא

עד עכשיו ניסינו , לחתים אנשים , לשלוח מכתב לשר הבריאות(למרות שלא נשלח בסוף) , לעשות דוכני הסברה בבתי ספר , לעשות משמרות מחאה מול מרכזי מד"א.
ומה הלאה
איך לדעתכם צריך להמשיך את פרוייקט מד"א עד סיומו

לירונדה

New member
לקיים את הדברים שלא קוימו...

כמו למשל שליחת המכתב לשר הבריאות כמו למשל במאת להשתמש בעצומה שהחתמנו ולהחתים אנשים נוספים להיפגש עם נציגי מד"א, להסביר בפניהם את הצד שלנו ולנסות לשכנע אותם וכמובן, הגברת המודעות לסעיף, שלדעתי האישית לא מספיק גבוהה כרגע... אני אישית חושבת שאנחנו עדיין רק בתחילת הדרך...

בזמנו, כשעוד הייתי חבר מועצה,

הצעתי להקים דוכני הסברה בימי שישי בנחלת בנימין ושינקין שיסבירו על הסעיף לכל מי שעובר, בהנחה ואלו הם מוקדם של הקהילה, וכמובן במקביל לגייס לצבעים =]

מישהו רוצה להתנדב איתי לדוכנים?

צריך רק אישור מהעירייה, אני מניח שפנקס יכול לסדר =]

לירונדה

New member
בטח שאני! ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

אני אוכל להגיע למספר דוכנים, זה כמובן תלוי ביום וכו'...

שפנפן

New member
דוכנים במקומות מרכזיים

דוכנים במקומות מרכזיים יכולים להיות ממש יעילים. לא דווקא במקומות שאמורים להיות שם גאים. המאבק שלנו פתוח לכל מי שמוכן לעזור , וגם הסעיף מסכן את כלל הציבור בכך שלא כתוב "האם קיימת יחסים מוגנים" כי אנשים יכולים לתרום דם גם אם הם לא מקיימים יחסים מוגנים. אני לא בטוח שלשל דוכני הסברה וגיוס לצבעים זה ילך טוב ביחד. עדיף שזה יהיה בנפרד , מבקום להציק לאנשים יותר מדי
. למי שיש רעיונות נוספים לפרוייקט מדא מוזמן לכתוב

../images/Emo45.gif רעיון נחמד

ניקח הרבה פלאיירים ואיזה דגל אחד או שניים בכולופן, נדסקס את הרעיון בישיבת המועצה הקרובה

../images/Emo101.gif אממממ

אני חושב שהגברת המודעות דרך דוכני הסברה היא נכונה. בחופש הגדול יהיה יותר פעילים שיוכלו להשתתף בפעילויות במהלך הבקרים והצהריים (כי אין בי"ס) אז אפשר יהיה לעשות גם דוכנים בשנקין וגם משמרות מחאה בסניף מד"א בת"א (שיש בו התרמות דם בימי שישי) במקביל. אני חושב שהאומנם יש לנו 1000 חתימות אבל לדעתי אפשר להגיע ליותר, אולי כדאי במצעד הגאווה וגם במשמרות המחאה שיחתימו עוד אנשים. בקשר לשליחת המכתב לשר הבריאות, אני חושב שצריך לחכות יותר ולבנות קשרים חזקים עם שרים וחברי מועצות ערים בארץ(אפשר גם בהרצליה) שיעזרו לנו וביחד להנחית איזה מכה על משרד הבריאות ומד"א יחדיו. (אני רק חייב לציין שבעיניני המאבק הספציפי הזה, דיעותי הן תמיד היותר קיצוניות) וזהו בעיקרון.

אבנרוש

החופש הגדול מתחיל בעוד יותר מחודשיים, זה די הרבה זמן. עוד לפני ששולחים את המכתב לשר הבריאות, למה לא להקים דוכנים בשעות אחה"צ?

יוני

לא אמרתי להפסיק את הפעולות עד לחופש הגדול, אבל בוא נהיה אמיתיים, ברגע שנגמר חופש פסח מתחילות הבגרויות למינהן, נכון, יההי לאנשים זמן מידיי פעם לעשות דוכנים, אבל זה מספר קטן של אנשים, ואם הזמן גם הם יעלמו. אני חושב שבנתיים צריך לשים את הפעולות האקטיביסטיות על אש קטנה (לא לכבות) ולהתחיל לחשוב על אסטרטגיות חדשות לקראת החופש שאיתו יגיעו הרבה פעילים שירצו לעזור. ואני חושב שזהו בעקרון
אל תשחכו להזיז היום בלילה את השעון, שעה אחת קדימה (03:00 לפנות בוקר הופך ל04:00)

עצתי...

נסו את עניין המכתב לדני נווה, נסו בשנית מו"מ עם מד"א, המשיכו בפעילות הטובה עד כה - ואם עדיין הדבר אינו נושא את פרי השינוי האמיתי - הגישו בג"ץ. (יש בסיס משפטי ממש טוב בעיקר אחרי שזהבה בקדנציה הקודמת העבירה חוק המונע אפליה על בסיס העדפה מינית בשירותי הבריאות)

yogniz

New member
במילה אחת:

כן
צריך להמשיך את פרוייקט מדא...בעיקר שכרגע אין סיבה להפסיק כי הייתה התקדמות כלשהי...

למעלה