פרוייקט "לתת"...

maiaraanana

New member
לתת ברעננה!

קודם כל, היום אמרו לי שכשמישהו אושה דבר טוב( אפילו דבר אחד קטן) ביום זה אודה לך את היום יותר שמח, ואני ממש מסכימה עם זה. היום פאולה ואני היתנדבנו לאירגון "לתת" פעם ראשונה ברעננה, וזה היה כל כך הרגשה טובה כשקנו דברים להביא לנו... ב-5 שעות הספקנו למלא 5 או 6 קרטונים. היה ממש כייף, אבל זה היה גם מעיף, אז ברשותכם, אני הולכת להיתקלח ביי ביי אוהבת מאיה!
 

Daphi

New member
פרוייקט "לתת"...

פרוייקט "לתת" הסתיים היום(מבחינת תל"ם) והוא היה מאוד מוצלח! אני רק רוצה להגיד ממש תודה לכל מי שהתנדב, ריכז ופשוט גילה עניין בפרוייקט המאוד חשוב הזה. לי אישית פרוייקט זה היה מאוד מאוד חושב ולכן אני מודה מקרב לב לכולם!! שבת שלום ומבורך לכולם, אוהבת, דפי.
 

wonder muffin

New member
"לתת" בזכרון

אספנו 10 ארגזים! כפיים לנו! בארבע שעות! (ושישים דקות)
 

ורד ר

New member
יפה מאוד!../images/Emo45.gif

כבר שיבחתי אני יודעת... אבל רציתי לשבח עוד קצת.. המון אהבה לכולם! שבת שלום!
 

Yones

New member
I wanted ti praise you all

I am in the US and i just read about the project in Zichron I am really proud of you guys-I think you did a mitzva and to organize it with out a racaz-----kol ha kavod Love YONI
 
כל הכבוד!!

אני מאוד מרוצה מתוצאות הפרוייקט למרות שהוא לא בוצע ברמה של כל השכב''ג... ברעננה הצלחנו!!! כל הכבוד שוב נוער תל''ם אני גאה בנו! אוהב דני
 
לתת בהר-חלוץ

היי לכולם. בכרמיאל אספנו היום 14 ארגזים ב4.5 שעות. היה נחמד מאוד! פנו אלי מפתחון לב שהם אולי יצטרכו עזרה בקטיף תפוחים לחג, מי שמוכן לעזור זה יהיה באזור הצפון בשבוע הבא? שבת שלום, עומרי
 
כל הכבוד לכולנו!

אני שמחה שאנו כיחידים, וכנוער תל"ם עוזרים השנה למשפחות שאין להם הרבה בחג. הדבר הכי כיף בפרוייקט הזה, זה לדעת שלמישהו יהיה יותר טוב ושמח בגלל מה שעשינו! שבת שלום לכולם!!
 
למעלה