פרוייקט ולנטיין שלי

idanyd

New member
פרוייקט ולנטיין שלי

טוב, אמנם הרבה זמן לא דיברתי על זה, אבל זה היה כי לא רציתי להלאות אתכם בפרטים משעממים והתחבטויות אינסופיות (מי אמר דוסון?). בכל מקרה, מי מכר שזוכר את "הבחורה שאני יוצא איתה" (שבינתיים קיבלה את השם "שרית"), זכורות לו כל ההתלבטויות שהיו לי בנושא - לדבר, לא לדבר, לעשות, לסיים וכו'. אז אני רק איידע אתכם שכמעט כלום לא השתנה מאז שכתבתי את ההודעה, וכמו שאמרתי לא פעם - קשר שלא מתקדם קדימה, נסוג לאחור. בכל הפעמים שיצאנו מאז, עוד לא דיברנו על הקשר עצמו, על הציפיות או על הרצונות, ושנינו בעצם תלויים באוויר בכל הנוגע למה שהצד השני מצפה מהקשר. מחר אנחנו אמורים להפגש, ומשהו בטון שלה אומר לי שנמאס לה מהסיבובים האלה סביב עצמנו, ואולי סוף סוף נצליח לשבור את המחסום שבנינו לעצמנו. אני שם הרבה דגש על הפגישה הזאת (אולי יותר מדי), ואני לא רוצה לצאת מאוכזב, שהנה שוב לא הצלחתי להגיד לה מה שאני רוצה. אז הנה אני פונה אליכם בשאלה - איך עושים את זה? איך אפשר לשבור את הקרח (או לפחות קצת להתיך אותו)? תודה מראש וכו', שלכם בתסבוך - עידן. (ורק בשביל אפי -
. זהו, לא עברת את המכסה, נכון?)

מיטללל

New member
מקפיצה

אני מניחה שכבר הפגישה ביניכם הייתה... ואת הקרח נאלצת לשבור לבד. ולמרות התנהגותם המביישת (והדיי מייבשת) תספר לנו איך ומה היה?

idanyd

New member
מיטללל,

אכן נפגשנו, ואכן פרצנו חור בשכבת הקרח, אבל כנראה שזה לא ממש מעניין את הפורום, אז אני לא אמשיך להלאות אתכם בזוטות.

אני תוהה, מה יש בה באותה הבחורה

שאתה לא מצליח להחליט אם לכאן או לכאן? אם זכרוני אינו מטעני, מדובר על קשר שקיים כבר יותר מארבעה חודשים, ואם זכרוני שוב אינו מטעני, אפילו אתה לא היית בטוח בקשר הזה עד לפני כמה זמן... אז מה קורה שם?! אתה כן רוצה להיות איתה? אתה לא רוצה? היא כן רוצה? היא לא רוצה? למה למרוח את זה?!?!

Idan91

New member
מעניין, ../images/Emo187.gif

אבל לא תמיד יש מה להגיד, אז מחכים בסבלנות לעדכון.

למעלה