פרוייקט וואי 3

סיווש20

New member
פרוייקט וואי 3

מישהו יודע על אודישנים לתוכנית? מתי? איפה? יש מידע בנושא? ואם לא מישהו יודע היכן אני יכולה לברר זאת ומתי התוכנית עולה לשידור? מחכה לתשובה... תודה.

סיווש כנסי חומד.....

טוב כמו שאת רוצה תשובות גם אנחנו רוצים,לצערנו כל מה שאנחנו יודעים שהפעם לא צריכים לדעת לשחק או לשיר,הפרוייקט יהיה שונה מהשניים שקדמו לו,הפעם יוצאים ליוון והולך להיות משהו שונה ובלתי רגיל,כל מי שרצה להגיש מועמדות שלח מייל להפקה ומי שקיבל תגובה נתבקש לשלוח תמונות עדכניות ופון להתקשרות,מהתגובה השנייה אנחנו כולנו מחכים שתצא הודעה מסודרת לגביי האודישנים,אין לי מושג מה הולך להיות במבחן ועל כן אין לנו ממש למה להתכונן,התוכנית עולה לאויר במאי 2006 ובטח האודישנים יחלו בעוד חודש אם יהיו פרטים נוספים אני אשמח לעדכן אותך,בהצלחה נופרי

Curious AnGeL

New member
תגידי, כמה אפשר לחפור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כל הודעה שנייה שאת כותבת נראית כמו פרק בהסטוריה ב'.. תנוחי קצת.

bubble6

New member
חחחחחח ראסמי..

לילטוב יוליהההההה...!

חחחחחחחחחח קטנההההההה

יאללה הגיע הזמן. מאמוש, נשמה, כפרה, יפה. את מהממת. את בטוח תצליחי. אוףףףףףףףףףף העיקר שהן יהיו בפרויקט y ... חחח ברור..

01MaKaVeLi

New member
חחחחחח ספיייייייי

יאללה הולכים לפרוייקט אני ואת? חח למה לא חופשה של כמה חודשים לא רע חחח

01MaKaVeLi

New member
חחח מתוקה שלי!!

בלי קשר לפאקצות או לא פאקצות את מתקבלת בכלל בלי אודישנים:) יותר מזה אני בטוח שהם ישלמו לך כדי שתיכנסי לתוכנית:) פשוט כולם יהיו המומים שכל המצלמות הולכות רק על בחורה אחת אבל שיתרגלו כי יפות כמוך קשה למצוא:)

Curious AnGeL

New member
מאמי מהממת שלי..

בטח שאני אתקבל.. גם את, נגה, אייל וכל הפורום.. ממש יעשו לנו שם קייטנה.. קיצר מהממת שלי, כפרעליך נפגש בפרויקט.. אוהבת אותך!!!

01MaKaVeLi

New member
חחחחח בטוח

אני אהיה המדריך שלהם נעשה לכם קצת כייף..........

01MaKaVeLi

New member
חח את רוצה שאגלה את הסודות שלי?

תחכי ותראי:) מה שבטוח את תעשי חיים(ביחד איתי חחחחחחחחחח)

חחחחחחחחחח קטנטנה..

אוףףףףףףףףףףףףףףף אני לא מפסיקה היסטוריהההההההה :((((( בעעעעעעעעעע

Curious AnGeL

New member
קטנהה...

מאמי שלי תשבי על זה... תסיימי עם זה פעם אחת וזהו.. אוהבת אותך מלא מלא
ובהצלחה...

:(

אני בדכאון חיים! יש לי עוד מעט אירוע גם.. והמתכונת כבר יום חמישי... אין מצב... אני בקושי יודעת... :(

Curious AnGeL

New member
=\

אני ש לי בגרות מחר בחיבור.. ואין לי כחחחחח לזה
שבי היום תלמדי.. אין אני הולכת לגשת להסטוריה עם אוזניה מחוברת אלי נראה לי חחח..

ARMANI25

New member
הלו אנשים...למי לשלוח את המייל ?

לא ממש מצאתי את ה דוא"ל של ההפקה

למעלה