פרוייקט השאלות.

פרוייקט השאלות.

אגב, למי שתהה, זה יהיה ביום רביעי. והיום
cardboardman! שרשרו את שאלותיכם/ן!

I lOvE cAkE

New member
השאלות שלי...

ממתי את/ה רואה מופע שנות השבעים? א/ה בן או בת? איפה את/ה גר? מי הדמות השנואה עליך?

cardboardman

New member
cardboard-man

אני בן.. man כמו בכינוי... אגב אני צריך להחליף את הכינוי דחוף יש למישהו רעיונות?? ולתשובות: 1. אני רואה מאז ששידרו את המופע אחרי הצהריים בערך ב5 ככה בערוץ 2 אז היא התגלתה לי, אני חושב שזה היה לפני 3 שנים או יותר 2. בן 3. אשדוד 4. אין כזאת.. אם מתעקשים ממש אז זה הילד הקטן והמעצבן (שאין לי מושג מה שמו) שהיה מאוהב בדונה ואפילו נישק אותה, אז אריק העיף אותו מהחבר'ה.. אותו מאוד שנאתי

שלי

מאז שזה התחיל לפני איזה שנתיים ב-19:40 או ב-20:50. מאז התמכרתי
אני בת אני גרה בנהריה. בטח לא שמעתם. אני לא שאנת אף-אחד. כל אחד תורם משהו. כשמידג עזבה אפילו הייתי עצובה כי היא הייתה כ"כ מצחיקה. לא שאנת אף-אחד!

cardboardman

New member
אמממממ

הדמות הכי אהובה עליי היא רד, פשוט קורע אותי מצחוק אבל אני אוהב גם את פז, הייד, קלסו, ג'קי וליאו טוב אני אוהב את כולם אבל את אלה במיוחד

I lOvE cAkE

New member
עוד שאלות:

יופי: 1.דונה/ג'קי? 2.קיטי/מידג'? 3.ביג רונדה/קרוליין? 4.אריק/הייד? 5.פאז/קלסו? איזה פרק הכי אהבת (או פרקים... אני יודעת... זה קשה לבחור אחד!!! אי אפשר!) איזה עונה הכי אהבת?

morg77

New member
תשובות../images/Emo3.gif

1.דונה/ג'קי?ג'קי 2.קיטי/מידג'?מידג' 3.ביג רונדה/קרוליין?ביג רונדה 4.אריק/הייד?אריק 5.פאז/קלסו? קלסו ופאז אני לא יכולה להחליט סורי! איזה פרק הכי אהבת (או פרקים... אני יודעת... זה קשה לבחור אחד!!! אי אפשר!)אין לי פרק אהוב הכל יפה.. איזה עונה הכי אהבת?עונה 5

cardboardman

New member
תשובות... שלי!

יופי: דונה/ג'קי? ג'קי! קיטי/מידג'? מידג'! ביג רונדה/קרוליין? קרוליין! אריק/הייד? את זה אתן תחליטו פאז/קלסו? גם תחליטו אתן איזה פרק הכי אהבתי? הפרק בקנדה :).. פרק גאוני איזה עונה הכי אהבתי? אני חושב שהעונה החמישית הכי אהובה עליי

Blackant

New member
שאלות../images/Emo9.gif

איך קוראים לך? בן כמה אתה? איזה מוזיקה אתה אוהב [
]? אם היית קם בבוקר ומגלה שאתה קרנף מעופף, מה היית עושה?

cardboardman

New member
עוד תשובות לעוד שאלות

איך קוראים לי? עמית בן כמה אני? 17 איזה מוזיקה אני אוהב? בעיקר רוק... red hot chili peppers שולטים :) אם הייתי קם בבוקר ומגלה שאני קרנף מעופף, מה הייתי עושה? כבר קרה פעם
.. חחח נראה לי שהייתי עף ישר לחדר מורים בבית ספר שלי ומבריח את כולם הביתה.. לפחות הייתי מקבל יום חופשי:)

L i l A L o

New member
שאלות.

בן כמה אתה? מה הצבע תחתונים שלך?(
) כמה פעמים ביום אתה שוטף ידיים? נכון שכריות(
) זה ממכר? מה אתה חושב על כריתת העצים ביערות הגשם?

cardboardman

New member
תשובות.

בן כמה אני? 17 מה הצבע של התחתונים שלי? אין... חחח סתם.. שחור אם זה חשוב לך כמה פעמים ביום אני שוטף ידיים? 10-15 משהו כזה.. לא כל כך בדקתי נכון שכריות זה ממכר? לא מה אני חושב על כריתת העצים ביערות הגשם? זה רע... פויה למי שעושה את זה..:)

נמנמ...

מה צבע השיער שלך? האם אתה אוהב ראסטות? מה יותר שווה-ראסטות או מוהיקן? יש לך עגיל? איפה? אתה רוצה לעשות עגיל? איפה?

cardboardman

New member
תשובובות

מה צבע השיער שלי? שחור האם אתה אוהב ראסטות? לא מה יותר שווה-ראסטות או מוהיקן? השני יש לך עגיל? לא איפה? אמרתי שאין לי אתה רוצה לעשות עגיל? לא, בגלל זה אין לי איפה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה