פרוייקט הזמן

פרוייקט הזמן ../images/Emo133.gif

החלטתי לסייע לחברנו שוןשון בהתמודדות עם מושג הזמן. ראשית, עלי לציין שזמן הוא דינמי ולכן משתנה כל הזמן. על מנת להישאר באותה שעה (או זמן) ניתן לעבור כנגד סיבוב כדור הארץ ממדינה למדינה (היה מישהו שחגג כך את יום הולדתו באיזה ספר מד"ב). תשובה לשאלה הנפוצה "מה השעה" בכל מקום בעולם ניתן לבצע בקלות מהקישורים הנוספים מטה. אבל עכשיו לחלקים היותר מעניינים: - הסברים על מושגים של זמן – בתרבויות ובהיסטוריה - הקשר בין זמן וגנטיקה - אתר פשוט מדהים על זמן ותרבות ניתן להפעיל מכאן
כפי שידוע לרבים "נקודת האפס" של העולם המערבי (הנאור?) נקבעת בגריניץ עיר קטנה באנגליה. במקום יש מוזיאון על ספנות וזמן, שעונים ואסטרונומיה (ויש גם מצפה כוכבים). אני ביקרתי שם ואני יכולה רק להמליץ בחום! המקום קטן ומדהים. אני מקווה שבזאת עניתי על השאלה באופן יסודי ופתרתי לכולם את החידה לתמיד. קישה המצפה בגריניץ (אין לי מקום ליותר קישורים) http://www.rog.nmm.ac.uk/

shonshon5

New member
וואו! איזו השקעה! ../images/Emo48.gif

קישה, כל הכבוד! עכשיו הוקל לי משמעותית. נותרה רק הבעיה של התמודדות עם מושג הזמן בימי ראשון בבוקר. יש איזה מנגנון שיכול לעצור אותו באופן זמני, לשעתיים-שלוש? או לפחות להאט את התקדמותו? ז"א, היה יכול להיות ממש נחמד אם שעה 06:00 היתה נדחית ל.. נניח - 10:00... לא דרישה מוגזמת, נכון? אבי

גלי®

New member
ממש לא ... וכשתמצא את הכתובת

הנכונה לבקשה הזו , תודיע לי ...גם לי יש כמה בקשות ...
וקישה : big Wowww ! איזה פרויקט מושקע !!!

dundybar

New member
תשאל את יהושוע

איך הוא עשה את הטריק הזה של "שמש בגבעון דום" ...

amonit

New member
זמן =לחץ=דחיה

ההתמודדות הנ"ל היתה ותמיד תהיה בעייתית. יום ראשון שפותח את השבוע הוא יום עצבני במיוחד, כולם אבל ,כולם,בלחץ. [אז אתה לא לבד בעניין] זה נובע כנראה מרגשות האשם על סופשבוע .... בכל אופן יש דרך מעולה להתייחס לנושא והאמת שניסיתי להעלות את זה לפני כמה בוסים ואפילו מפקדים אבל כולם כל כך שבויים ב"מסגרת יום ראשון" שלהם שזה ממש לא תפס. אולי תנסה את זה ותספר לנו אם עזר לך-פשוט להתחיל את השבוע ביום שני? וברור שלפני 10 אין עם מי לדבר.

k4school

New member
בהחלט כן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם תרוץ לבית הספר ביום ראשון בבוקר ... אבל ממש מהר... הרי ככל שתתקרב למהירות האור תוכל לקצר את משך הזמן שעבר במערכת הייחוס שלך.... אצלך הזמן למעשה ינוע יותר לאט ואם אפילו תגיע למהירות האור אז... כבר תצליח לעצור את הזמן. מקווה שעזרתי ועתה אתה כבר יושע כיצד לעצור את הזמן
רונן

למעלה