פרוייקט הבורסה, רמת גן

bruno01

New member
Gרר, סחטיין על ההשקעה.

אני בטוח שלא מעט אנשים יפיקו תועלת מהמאגר הזה.

אני כבר מזמן מכין לעצמי אוכל למשך השבוע, וכך חוסך יציאה וחיפוש בכל המסעדות הלא תמיד כיפיות האלה, אבל ברור לי שכאשר כולם יוצאים לאכול בחוץ, מבאס להיות זה שנשאר לחמם במיקרו

Gרר

New member
אתה מוזמן לעבור אלינו

משתי סיבות...

אלף - בכל הקשור לאכילה בתוך המשרד של אלה שמעדיפים להזמין מבחוץ ממש מאורגנים אצלנו שם. בארצות הברית ראיתי לא מעט אנשים שמחממים במיקרו ואוכלים ב"קיוביקל" שלהם שזה נורא לדעתי שאפילו את הרבע שעה אכילה לעשות ככה לבד ליד המחשב. אצלנו כל אלה שמזמינים (או מחממים לעצמם) עושים את זה פחות או יותר באותה שעה ופותחים שולחן גדול במטבח וזה נחמד וסימפטי תוכל להרגיש שם יופי עם החימומים שלך

ובית - אני ארוויח את הבישולים שלך

אושר מ

New member
נראה לי שעשינו בדיוק את אותו מעבר

מאזור רחוב השרון הנגב ודומיו, לאזור הבורסה.

Gרר

New member
אצלי זה היה

מהוד השרון לבורסה

אבל בהוד השרון אכלנו בשני קייטרינגים שהיו ברחוב ולא במסעדות ש... לא ממש היו שם (למעט קפה קפה בקניון שרונים שאני מעדיף לא להזכיר בפורום ביקורת מסעדות מפאת כבוד הפורום)

Gרר

New member
כמו שניסיתי לרמוז...

חומוס זה לחלוטין לא הכיוון שלי לארוחת צהרים. אני סובל כל היום אחרי זה מכבדות רבה וכולי תקווה שהפעם היחידה בחומוס תהיה גם האחרונה וחבל רק שבפעם היחידה שאני מקווה ללכת החומוס עצמו לא היה משהו... אבל בכל מקרה לא עורר אצלי רצון לחוויה מתקנת מהסוג הזה...

inבאלי

New member
תודה על ההשקעה

נראה שהשקעת לא מעט בכתיבת כל הדיווחים, כל הכבוד!
אני ב-99% מהמקרים מביאה אוכל מהבית עם השתדלות אמיתית לארוחה מאוזנת של בשר/דג, פחמימות וסלט או ירקות כלשהם. בדרך כלל אני מצליחה גם לעמוד בהשתדלות הזו. מול האופציות שיש סביבי, זו המועדפת עליי אבל אין ספק שהיא דורשת מאמץ והתארגנות מראש.

החתולית

New member
חתיכת פרוייקט העלית

אני מקווה שישמש לדורות הבאים, כספר הדרכה בסגנון

amysh

New member
לא יודעת את השם של המקום- אבל בתובל פינת אליה

אליהב יש מעין מסעדת פועלים, סלטים וצ'יפס חופשי בכל הזמנה, מאוד טעים שם, מאוד נדיבים ואדיבים. לסטרילים אולי יהיה שם קצת קשה (לא שמלוכלך אבל מרגיש כמו מסעדת פועלים), לא יודעת את שם המקום אבל תמיד מלא- גם באנשים וגם באוכל טוב.

libou

New member
מסעדות בבורסה

שלום לכולם!
נהניתי מאוד לקרוא את הביקורות וגם הסכמתי עם הרוב, תודה רבה!
בתור עובד ותיק באזור וגם תושב לשעבר אני רוצה להמליץ על המסעדות/המנות הבאות:

1. המקום הטוב ביותר במתחם הבורסה בלי שום ספק - מסעדת ריבר בז'בוטינסקי.
קודם כל זאת מסעדה, על כל המשתמע מכך, תמיד מפוצץ ויש לכך סיבה. ניתן גם להתקשר רבע שעה מראש ולבוא לאסוף את המנה.
אני לא מאוכלי הסושי אבל כל שאר המנות בתפריט תמיד מוצלחות, מעולם לא היתה לי נפילה שם. מנות הנודלס מצויינות, למשל - עשן אדום, שחיתות, שבעת הפלאים וכו'. גם מנות האורז מצויינות כולן.
המנות הראשונות גם מוצלחות כמו למשל רצועות עוף והמרקים שהם ארוחה בפני עצמה כמו למשל מרק סבתא סן.
מקבלים במחיר המנה העיקרית גם חמוצים אסייאתיים ושתיה קלה, מה שהופך את המחיר למשתלם ביותר. לאחרונה החברה שלי עברה מהכרטיס קופונפון לתן ביס ולצערי בגלל זה איבדנו את ההטבה הנוספת,
שבגינה מקבלים לשולחן מנה ראשונה חינם עבור כל שני כרטיסי קופונפון בשולחן (או סיבוס, אבל מסתבר שעבור תן ביס כרגע זה לא תקף).
2. מסעדת גחלים - מסעדת שיפודים מצויינת, למי שלא רוצה לשלם מחיר יקר ללא ספק בישיבה, ניתן לשבת בשולחנות העגולים ולהזמין מהבר.
השווארמה לא הכי מוצלחת עד כמה שאני יודע, אבל זאת בהחלט לא ההתמחות של המקום ולכן אין סיבה לאכול שם אותה. ההתמחות העיקרית היא בשיפוד פרגית שהוא ללא ספק הטעים שאכלתי בשיפודיות בארץ, מתובל בצורה מאוד מיוחדת
ופשוט מעולה. מומלץ מאוד פשוט להזמין שיפוד בפיתה ומקבלים כמובן חמוצים וצ'יפס בצד בנדיבות וזאת ארוחה טעימה ואף פעם לא מאכזבת. בעיה מסוימת היא ששיפוד שני מקפיץ את המחיר כמעט פי 2 וכבר לא ממש משתלם.
3. מקומות סבירים+ במתחם לדעתי: מנזה - הרטבים למנות מצויינים (למשל רוטב טנדורי), צוות נחמד, שפע ונדיבות, כמו שנאמר עמוס מידי ולא מתאים לקבוצות גדולות. קרנף - הטורטיות די טעימות עם עוף או אנטריקוט, גם סלופי ג'ו נחמד.
ליב - סלט נתחי עוף הוא בסדר גמור. בלאק - אין ספק שפחות טעים ממוזס למשל, אבל עדיין מהמקומות הטובים יותר במתחם. עוגלה - רק אם באים לאכול מרק בצל, כל השאר לא טעים ואפילו מגיע קר רוב הזמן.
שניצל קומפני, האר קפה גם נחמדים ובקרוב פותחים קינג ג'ורג' במקום מה שהיה ספגטים שיכול להיות גם מוצלח.

מקומות להתרחק לדעתי: יניב רפאל - המקום הזה היה בעבר מתובל שהיה עוד סביר, עכשיו הפך לאוכל ביתי רע מאוד, מסעדת רשב"י - במיוחד השווארמה שם ממש לא אכילה, הבנתי שהאוכל הביתי סביר.

Gרר

New member
עידכונים

תודה לכל המגיבים על המשך התגובות באשכול.

שני עידכונים של אחרי:

א. דומיניק חלבי - הייתי היום וממש לא ברורה לי ההתלהבות מהמקום. ארוחת בוקר ששני החברים שישבו מולי היתה אחת מארוחות הבוקר העלובות שיצא לי לראות לאחרונה. חביתה, סלט בנאלי, לחם משמים וקרואסון קשה. זהו לפי מה שאני ראיתי. איפה ארוחות הבוקר המושקעות שכותבים עליהם לאורכו ולרוחבו של הפורום ואיפה הדומיניק. אני הזנמתי קיש + סלט + לימונדה. על קיש ששוב פעם עורר רק געגועים לקישריה, אותו סלט משמים מארוחת הבוקר ולימונדה מתורכזת גבו 50 שקלים הכי לא מוצדקים שאפשר. ולחשוב שממול יכלתי לאכול ארוחה מלאה ב-42 שקלים. ביג נו נו מבחינתי.

ב. הספרדי - המקום עצמו די lo fi ולא ברור לי הקשר של ספרדי לאוכל שמוגש שם אבל טוסט עוף שהוזמן שם היה ראוי ביותר וסך הכל מבין המקומות שאפשר לאכול שם בעיקר כריכים - הוא נרשם לטובה
.

למעלה