מסעדות בבורסה
שלום לכולם!
נהניתי מאוד לקרוא את הביקורות וגם הסכמתי עם הרוב, תודה רבה!
בתור עובד ותיק באזור וגם תושב לשעבר אני רוצה להמליץ על המסעדות/המנות הבאות:
1. המקום הטוב ביותר במתחם הבורסה בלי שום ספק - מסעדת ריבר בז'בוטינסקי.
קודם כל זאת מסעדה, על כל המשתמע מכך, תמיד מפוצץ ויש לכך סיבה. ניתן גם להתקשר רבע שעה מראש ולבוא לאסוף את המנה.
אני לא מאוכלי הסושי אבל כל שאר המנות בתפריט תמיד מוצלחות, מעולם לא היתה לי נפילה שם. מנות הנודלס מצויינות, למשל - עשן אדום, שחיתות, שבעת הפלאים וכו'. גם מנות האורז מצויינות כולן.
המנות הראשונות גם מוצלחות כמו למשל רצועות עוף והמרקים שהם ארוחה בפני עצמה כמו למשל מרק סבתא סן.
מקבלים במחיר המנה העיקרית גם חמוצים אסייאתיים ושתיה קלה, מה שהופך את המחיר למשתלם ביותר. לאחרונה החברה שלי עברה מהכרטיס קופונפון לתן ביס ולצערי בגלל זה איבדנו את ההטבה הנוספת,
שבגינה מקבלים לשולחן מנה ראשונה חינם עבור כל שני כרטיסי קופונפון בשולחן (או סיבוס, אבל מסתבר שעבור תן ביס כרגע זה לא תקף).
2. מסעדת גחלים - מסעדת שיפודים מצויינת, למי שלא רוצה לשלם מחיר יקר ללא ספק בישיבה, ניתן לשבת בשולחנות העגולים ולהזמין מהבר.
השווארמה לא הכי מוצלחת עד כמה שאני יודע, אבל זאת בהחלט לא ההתמחות של המקום ולכן אין סיבה לאכול שם אותה. ההתמחות העיקרית היא בשיפוד פרגית שהוא ללא ספק הטעים שאכלתי בשיפודיות בארץ, מתובל בצורה מאוד מיוחדת
ופשוט מעולה. מומלץ מאוד פשוט להזמין שיפוד בפיתה ומקבלים כמובן חמוצים וצ'יפס בצד בנדיבות וזאת ארוחה טעימה ואף פעם לא מאכזבת. בעיה מסוימת היא ששיפוד שני מקפיץ את המחיר כמעט פי 2 וכבר לא ממש משתלם.
3. מקומות סבירים+ במתחם לדעתי: מנזה - הרטבים למנות מצויינים (למשל רוטב טנדורי), צוות נחמד, שפע ונדיבות, כמו שנאמר עמוס מידי ולא מתאים לקבוצות גדולות. קרנף - הטורטיות די טעימות עם עוף או אנטריקוט, גם סלופי ג'ו נחמד.
ליב - סלט נתחי עוף הוא בסדר גמור. בלאק - אין ספק שפחות טעים ממוזס למשל, אבל עדיין מהמקומות הטובים יותר במתחם. עוגלה - רק אם באים לאכול מרק בצל, כל השאר לא טעים ואפילו מגיע קר רוב הזמן.
שניצל קומפני, האר קפה גם נחמדים ובקרוב פותחים קינג ג'ורג' במקום מה שהיה ספגטים שיכול להיות גם מוצלח.
מקומות להתרחק לדעתי: יניב רפאל - המקום הזה היה בעבר מתובל שהיה עוד סביר, עכשיו הפך לאוכל ביתי רע מאוד, מסעדת רשב"י - במיוחד השווארמה שם ממש לא אכילה, הבנתי שהאוכל הביתי סביר.