18 ואחרון ובונוס קטן... הארי פוטר גם בגרסה הבריטית!
ק קימוש הממוש New member 28/7/07 #22 קודם כל זה יצא ממממש מגניב... וחוצמזה, מאיפה המדרגות הג'קוזי והטלוויזיה??
L Lord Farquaad New member 28/7/07 #24 יפה מאוד../images/Emo70.gif אני רואה שאתה מכור להארי פוטר(לא נורא גם אני ) אהבתי את הרעיון של ההגיגית אבל בעולם של הקוסמים הם לא ממש משתמשים בטכנולוגיה! אבל חוץ מזה יפה מאוד! יש תמונות של הוגוורטס?
יפה מאוד../images/Emo70.gif אני רואה שאתה מכור להארי פוטר(לא נורא גם אני ) אהבתי את הרעיון של ההגיגית אבל בעולם של הקוסמים הם לא ממש משתמשים בטכנולוגיה! אבל חוץ מזה יפה מאוד! יש תמונות של הוגוורטס?
O or19951 New member 28/7/07 #25 אני יודע אבל...../images/Emo163.gif היא צריכה גם להשתלב בעולם של המוגלסימס [שילוב של מוגלגים וסימס XD] וגם בסימס אי אפשר בלי טכנולוגיה... הקפדתי יותר בהוגוורטס
אני יודע אבל...../images/Emo163.gif היא צריכה גם להשתלב בעולם של המוגלסימס [שילוב של מוגלגים וסימס XD] וגם בסימס אי אפשר בלי טכנולוגיה... הקפדתי יותר בהוגוורטס
K Keep Holding On New member 28/7/07 #26 מגניב! סחטיין על הרעיון! גם אני אוהב הארי פוטר, כמו עוד מלא אנשים... הספר השביעי כל כך טוב!
Y yarden41 New member 28/7/07 #27 אממ היה לי רעיון להארי פוטר 5 אבל אתה יכול לעזור לי בזה. אשמח אם תשתף פעולה . . .