פרוייקט בצילום...

פרוייקט בצילום...

שלום לכולם, אני תלמיד מגמת צילום בב"ש ואני צריך להגיש השנה מיני-פרוייקט אני צריך לצלם 7תמונות באולפו-ו7 לא באולפן והנושא שלי הוא צילום של שירים אני לוקח שיר מסויים ועושה לו תמונה אז אני צריך רעיונות לדוגמא אני עושה את השיר מאני ומצלם פנים ובמקום עיניים יש מטבעות של 10 שקל דברים בסגנון הזה אני צריך עזרה /המלצות/רעיונות... לא חייב רק של פינק פלוייד אבל כדאי בהחלט :) תודה מראש...

FunkyMonk

New member
................

Set the Controls For the Heart of the Sun תכין שעון שמש, ושים לידו קפיץ כזה של שעון יש. ותצלם את זה. Paintbox צלם כזה ספל של מכחולים, עדיף משומש כזה ומלוכלך. Careful With That Axe, Eugene צלם גרזן (עדיף אמיתי) עם "דם". ^^ Have a Cigar צלם יש של *אישה* (כן אני יודע שזה גבר, אבל משומה נראה לי עדיף אישה), עדיף עם ציפורניים ושטויות כאלו, מחזיקה בין האזבעות ככה סיגר בוער. אם אתה מאזוכיסט: In The Flesh / ? תקע לעצמך סיכה ביד וצלם את זה. יש לי עוד המון רעיונות. =)

Ivory Flower

New member
כמה רעיונות

מאיר אריאל - אגדת דשא: בקש מחברים שלך לשכב בערימת ילדים על הדשא, אחד מהם משעין את הראש שלו על ירך, ועל הבטן שלו תלתלים, והוא עצמו ישן. בית הבובות - שיר בעפרון: כתוב את מילות השיר על דף בעזרת עפרון, וצלם אותו עם העפרון. נוער שוליים - ציירי לך שפם: בחורה שנראית טומבוי כזאת, עומדת מול המראה ומציירת עם עפרון שחור שפם. ושל פינק פלויד - a pillow of winds: על רקע קיר בצבע פסטל עדין שוכבת כרית פתוחה ומעליה נוצות מעופפות.

FunkyMonk

New member
אם אתה רוצה כמה לא של פ"פ

Led Zeppelin - Houses of the Holy צלם בית כנסת. Red Hot Chili Peppers - Blood Sugar Sex Magik תנסה ליצור איזו "שלולית דם" על שולחן, ותפזר בתוכה סוכר, וקונדום ומקל קוסמים שבור. King Crimson - Moonchild צלם איזה מישי לאור ירח. King Crimson - Red צלם קיר שצבוע באדום, עדיף אחד שרואים עליו סימני שחיקה (שידעו שזה קיר).

hkatsman

New member
עוד כמה

אטום הארט מוד'ר (אגב, למה תמיד כותבים מוד'ר ולא מוזר? כמו באנוד'ר בריק סתם נראה לי מוזר)- תנסה לעשות אמא עם חולצה של הסימן הראדיואקטיבי הזה. when the tigrs broke free-יכול להיות מגניב לצלם נמרים רצים בשטח, אבל איפה תמצא נמרים בארצנו? nobody home-בית נטוש לא של פינק פלויד- dance of death- אנשים רוקדים בבית קברות. לא באים לי עוד רעיונות אם יהיו לי אני יכתוב פה.

d e b a s e r

New member
נראה לי שנצמדתם יותר מדי לשמות

של השירים, והוא בעצם התכוון לתוכן של השיר../:

אני דווקא הייתי בוחר לצלם עבור

השיר When the tigers broke free פלוגת חיילים מסתערת קדימה. מעבר לזה, עבור one of my turns מ"החומה", הייתי מנסה לצלם איזה אירוע עם אלימות פיזית, כמו קטטה בבית הספר. עוד אחד: עבור Us and them הייתי מצלם בעדשה רחבה (מאוד!), ממש תמונה פנורמית באצטדיון כדורגל, מאחד היציעים שמאחורי השער, כך שבתמונה המעוותת משהו ייראו שני יציעים הומי אדם המשתייכים לשני מחנות אוהדים שונים.

While My Guitar Gently Weeps

קח גיטרה, קרע לה את המיתרים וצלם

דוסים מנפצים חלונות

של אינטרנט קפה וסתם משתוללים ושורפים פחים עם השיר Run Like Hell

Liorking

New member
כמה רעיונות

Jimi Hendrix - Crosstown Traffic אם תתקע בפקק אל תשכח להביא מצלמה... Jimi Hendrix - Purple Haze תשיג רימון עשן סגול, או שפשוט תצלם מריחואנה (צחוקים! הרבה צחוקים...) Led Zeppelin - Dazed And Confused תן למישהו מכה בראש ותצלם אותו הולך בקו וישר עכשיו ברצינות: Pink Floyd - The Division Bell צלם פעמון וחיילים צועדים Deep Purple - Smoke On The Water שים אשלגן/נתרן בתוך מים. אפשרות אחרת (ובטוחה יותר) - שרוף נייר או סיגריה ושים את זה על המים. Led Zeppelin - Down By The Seaside לך לחוף הים בשקיעה ותקבל נוף מאוד יפה Bob Dylan - Like A Rolling Stone צלם סלע מתגלגל במורד גבעה (רצוי מחוץ לעיר) Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond אפשר לשלב תמונה של יהלום עם קרני שמש

FuryUri

New member
ה division ב TDB

זה לא מחלוקת/חלוקה? ולא דיויזיה של חיילים? ככה נראה לי...

אתה לא טועה

מדובר ב"פעמון המחלוקת" - שמו של הפעמון הקורא לחברי הפרלמנט להתכנס במליאה להצבעה.

Liorking

New member
אז אפשר לפרש את זה גם כך!

קוראים לזה משחק מילים! מה שחשוב שמופיעה המילה Division.

לא, אי אפשר לפרש את זה כך

משום שזהו מונח דפיניטיבי, שמתייחס לפעמון ספציפי.

למעלה