פרוייקט באנגלית...

פרוייקט באנגלית...

אני אמורה לעשות השנה פרוייקט באנגלית הנושא שלנו הוא סרטים/סדרות כמובן שאני בחרתי לעשות על המומינים המושלמים!!!! צריך לבחור דמות אחת שמתמקדים בה אז בחרתי במאי האלילה
אני צריכה את עזרתכם לכמה דברים: צריך לכתוב קורות חיים של הדמות שאני די מסתבכת עם זה. אני צריכה גם לספר אירוע משמעותי בחייה של הדמות חשבתי על הגבירה הקרה,אם מישהו זוכר את מה שהיה עם הגבירה הקרה בפרטים אני אשמח אם הוא יגיד לי אותם. והמשימה הכי שווה שקיבלתי זה לראיין את הדמות יש לי כבר כמה שאלות אבל חסרת לי כמה מה הייתם רוצים לשאול את מאי? כשיהיו לי את התשובות שלה אני אספר לכם. ממש תודה על העזרה.

נ ר ו ש

New member
הממ.. וול,

מה היא מרגישה כלפי סנופקין?
איזה מוזיקה היא שומעת? מה היא עושה בזמנה הפנוי? את מי הכי אוהבת ממשפחת מומין? מה היא אוצה להיות כשתהיה [אם תהיה] גדולה? לא עולה לי עוד

Ligeiro

New member
הגבירה הקרה

אם אני זוכר נכון, לפי הספר לפחות, הגבירה הקרה מגיעה כל חורף או משהו. בכל אופן, היא הקפיאה סנאי כלשהו שהפך לחבר של מאי, מומין ודינורה (וכמה חברים בלתי-נראים, שהיו היחידים שערים בזמן שנת החורף), ואז מאי רצה כדי להציל אותו והגבירה הקרה הקפיאה אותה. או משהו בסגנון

TrAd RaD

New member
אמממ

היא רצתה לראות את הגבירה הקרה והיא לקחה את המומין אמא והחליקה עליו ואממ וזהו... הגבירה הקרה הקפיאה אותה... ואז דינורה ומומין הכניסו אותה לבית של דינורה וניסו לחמם אותה ואז הרגל של מים נגעה בתנור ומאי התעוררה...
דינורה הכינה לגבירה הקרה סוס משלג בשביל שהגבירה הקקרה תעזור את עמק המומינים

תודה...

זה מה שזכרתי בערך... המגש שהיא החליקה עליו זה מגש שמומין אמא קיבלה ממומין סבתא או שאני ממציאה? מישהו יודע מה העבר של מאי?...

TrAd RaD

New member
נראה לי שכן..

ומומין לא רצה לתת לה אותו ..והיא שכנעה אותו.. העבר של מאי... אממ.. ילדה קרציה ומעצבנת ונראה לי יש לה מלא אחים קטנים... והם עם אמא שלה.. ואחותה בימבל אמורה לשמור עליה אבל היא לא הצליחה להשתלט עליה אז מאי עברה לגור אצל המומינים....

Sunafukin

New member
וגם סנופקין...

מאי וסנופקין הם חצי אחים מהאמא שלהם שנקראת גברת בימבל או הבימבל (לא זוכר איך בסדרה, אבל במקור זה ככה) ולבימבל אחותה של מאי קוראים בימבל הבת. במקור שמה של גברת בימבל\בימבל הבת הוא גברת מימבל\מימבל הבת (Mymble) למי שטעה.

TrAd RaD

New member
מההההההה???../images/Emo12.gif

סנופקין ומאי הם חצי אחים?? על זה עוד לא שמעתי...!! אין מצבבבב!!!

mayaaa4

New member
חחחחחחחח עכשיו קלטתי שרשמתי

"הציעה לסנופקין חברות!".. XXXXXD

Sunafukin

New member
מה שקורה בסדרה...

לא בהכרך קורה גם בספרים. ספרים- המקור, יש מלא פרטים שפיספסו בסדרה ויש בספרים. נראה לי בגלל זה טובה ינסן רצתה לחסוך את הפרטים החשובים ביותר לספרים ולא הביאה את זה כפרסום בסדרה, לכו תבינו...

S m e l l y Cat

New member
לטובה לא הייתה שליטה על הסדרה../images/Emo108.gif

החדשה כאילו.[ככה הבנתי..וזה די הגיוני] היא גם בכלל לא אהבה אותה
כנראה בגלל השמטת הפרטים האלה וזה.

למעלה