פרוייקט אלימות מינית

מילקי

New member
פרוייקט אלימות מינית

שלום אני תלמידת תיכון ואני עושה פרוייקט על אלימות מינית! אני מעוניינת לדון איתכם בכמה נושאים והם: האם לדעתך קיים או ישנו סוף לאלימות המינית? ועם כן, כיצד הוא יכול להגיע ובעזרת מי! ומה לדעתך בעצם היא אלימות מינית ועם אתה מחשיב מבטים ומילים מגונות כהטרדה מינית! אנא עזרו לי בבקשה בפרוייקט וציינו גיל! תודה רבה על העזרה שלכם לירון

פרוייקט אלימות מינית

אני מאד מברכת על פרוייקט מסוג זה - אני מאמינה שדיון ציבורי בתחום חשוב כזה תגביר את המודעות לתופעה אשר אינה פוסחת למעשה על אף אחד מאתנו בין אם זה אישה או גבר ילד או ילדה משכבה חברתית זו או אחרת. אני בהחלט מצטרפת לפניה של מילקי ומבקשת מבאי הפורום הזה לקחת בו חלק ולהביע דעות בנושא מילקי - לך אני מציעה למקד יותר את השאלות הראשונות ואז נראה כולנו ביחד לאיזה כיוונים זה יוביל בכל אופן בהצלחה מלי פישמן

מילקי

New member
תגובה למלי

מלי- אני שמחה שאת מברכת אותנו על הפרוייקט! אני גם חושבת שלהביא נושא זה לדיון ציבורי חשוב ביותר... השאלה עם אנשים בכלל מעוניינים לשתף פעולה! אנחנו מונחים על פי שאלת חקר חת והיא: האם ישנו סוף לאלימות המינית? אליה אנחנו אמורים להגיע על פי שאלונים, תצפיות, דיונים סטטיסטיקות וכדומה... אני באה לשאול אותכם הציבור: האם לדעתך ישנו בכלל סוף לאלימות המינית? אם כן, כיצד ובעזרת מה! מהי בשבילך אלימות מינית? וכמה זמן אתה מוכן להקדיש אליה? מקווה שתעזרו לנו בפרוייקט ואם למישהו מכם יש אתר, מאמר, ספר להמליץ לנו עליו שיכתוב לי פה! אני כבר אקבל את זה! תודה רבה מילקי

@tagel

New member
ממורני

מילקי.. קודם כל בהצלחה. דבר שני ... סוף לאלימות המינית? אני חושבת שזו שאלה שבלתי ניתנת לתשובה. לדעתי האישית.. לא לא יהיה סוף. אנשים הם אנשים בעלי יצרים.. כל זה לא ישתנה. על אף ה``מודעות`` לנושא. אולי במקרה שהעונשים יהיו יותר מציאותיים ומרתיעים אז תהייה ירידה קצת.. אבל גם... לא בהכרח. אלימות מינית - זה כל דבר החל מלטיפה על הישבן לבחורה בלי קבלת אישור ועד לאונס. את מוזמנת גם להיכנס לאתר נפגעות באי או אל ולאתר קשר השתיקה בנענע. בהצלחה. אגב ראיתי שביקשת גם פרטים מזהים.. אז אני בת 24. אם תצטרכי עוד משהו.. את מוזמנת לבקש.

alona..

New member
האם לדעתך

קיים סוף לקטל בדרכים? זו שאלה אחרת, אבל על אותו המשקל. לכל דבר קיים סוף, העניין הוא שהסוף של האלימות המינית כמו הסוף של הקטל בדרכים תלוי בפרט. בכל האנשים הקטנים. אם הכבישים היו סלולים בדרך בטיחותית יותר, אם השילוט היה רלוונטי יותר, אם גם בצמתים הקטנות והחשוכות היו דואגים למערכות רמזורים מורות, אז הקטל בדרכים היה פוחת, אבל לא נפסק. על אותו משקל- האלימות המינית, אם העונשים היו מרתיעים יותר, אם החולים שמבצעים את זממם היו מטופלים בדרך מקצועית לבד מעונש בכלא או קנסות, אם ואם, אז אולי זה היה פוחת, אבל זה לא היה נפסק, לא לחלוטין. הכל תלוי בהמוני בני אדם, ברגים קטנים במערכת ענקית שנקראת יקום. ומכיוון שלאף אחד אין שליטה על כל המוני האנשים, אז לא. זה לא יפסיק. אחרי רצח רבין הארץ שקטה, סדרי עדיפויות של אנשים השתנו, גם אם לזמן קצר. דברים שנראו מאוד חשובים לפני הרצח, איבדו מערכם אחריו. זו הייתה הפעם הראשונה (שאני זוכרת) שבה שבועיים שלמים לא הייתה תאונת דרכים. אז את שואלת אם זה אפשרי? כן, זה אפשרי, אבל זה בלתי מושג.

למעלה