פרוייקט איקס..

CommandeRiker

New member
פרוייקט איקס..

מישו פה רואה? מי שכן, יש לי שאלה. הם לא נלחמו באיזה חלושס זקן עם שיער לבן בעונה שעברה ? מה קרה פתאום , שהוא נהיה כזה חזק וצעיר?

Lu Tze

New member
לא יודע בנוגע לסידרה,

אבל אם אתה מדבר על מגנטו, אז בקומיקס הוא נהפך לצעיר יותר וגם הזיכרון שלו נמחק, אני חושב שאונסלוט היה אחראי לזה. אבל זה לא מסתדר עם מה שאתה אומר כי לפני שהוא נהיה צעיר הוא היה כמה שנים בתרדמת בתחנת חלל.

CommandeRiker

New member
לא, אני לא מדבר על אקס מן..

אלא על פרוייקט איקס בAXN . אבל הסדרות מאוד דומות..

Bajoran Preist

New member
אני יודע ! אני ! אני ! ../images/Emo13.gif

אני *לא* יודע בקשר ל"פרוייקט X"...אאחחחח..... אני מעדיף לא לצפות בחיקויים מפירי זכויות יוצרים. לסדרה *אין* קשר לאקס-מן, חוץ מהעובדה שהיא מעתיקה את השם במומחיות לא רבה. מה שמצחיק הוא- שגם השם המקורי באנגלית(Mutant X) וגם התרגום העברי(פרוייקט X...) שניהם הם שמות של סדרות קומיקס שקשורות לאקס-מן. Mutant X הייתה סדרה שסיפרה על אח של סייקלופס, האבוק, שנתקע במימד אחר. פרוייקט X היא סדרה שקשורה לוולוורין, ובעיקר לאוייבים שלו. והרעיון שמאחורי "פרוייקט X" הטלוויזיונית הוא הרבה יותר פשטני מאשר של אקס-מן.(שלא לדבר על מפר זכויות יוצרים). אגבבבב.... בקשר למגנטו והזיכרון המחוק. אז זהו, שבערך
מה שקרה הוא שבקרב בין האקס-מן למגנטו(שבו הוציא מגנטו לוולוורין את האדמנטיום מהשלד) החליט קסאווייר לעשות מעשה למחוק את הזיכרון של מגנטו. מגנטו המחוק והנמצא בקומה נלקח ע"י החסידים שלו בחזרה לתחנת החלל שלו, עד אשר זו הושמדה בקרב בין הולוקוסט לבין אקסודוס. מממ.... יותר מאוחר נמצא מישהו שנראה בדיוק כמו מגנטו אבל הרבה יותר צעיר, שקרא לעצמו ג'וזף, וחשבו שהוא מגנטו, אבל בסוף הסתבר שלא, ומגנטו המקורי חזר לעצמו... ואחרי זה כנראה ששוב מת. (עד הפעם הבאה). בקשר לאונסלוט... ברגע שבו מחק קסאוויר למגנטו את הזיכרון, חלק מה"מהות" של מגנטו, זו המרושעת, חדרה לפרופסור X והתחברה לכל הפחדים והתסכולים שלו, ויצרה יישות חדשה לגמרי, "אונסלוט", שפעל מתוך הגוף של קאסוויר, ללא ידיעתו, עד אשר היה מאוחר מדי. אונסלוט עשה הרבה בלאגן, כמעט השמיד את העולם, בלה בלה, בסוף הכל נהייה בסדר והיום מי זוכר אותו

אודו

New member
אחרי שהוא הוציא לו

(
) גילו שהשלד שלו הוא בעצם חלק מהכוחות המוטנטים שלו לא?

Bajoran Preist

New member
הממ...

לא, שלד האדמנטיום הוא לא חלק מהכוחות המוטאנטיים שלו, אבל שלושת הטפרים בכל יד הם כן חלק טבעי מהשלד שלו. לכן בתקופה שבו הוא היה ללא אדמנטיום(עד שאפוקליפס השתיל לו מחדש) היו לו טפרים מעצם חשופה.

אודו

New member
אפוקליפס????

למה לו להשתיל לו מחדש? מה? מאיפה הוא פתאום הגיע? כייבל בסוף הביס אותו?

Bajoran Preist

New member
כן, כן

הוא הפך את את וולוורין ל"מוות", כמו שהוא עשה לפני הרבה שנים לאנג'ל והפך אותו ל-"מוות", ואחרי זה אנג'ל השתחרר מאחיזתו ונהייה ארכ-אנג'ל. כל מקרה- במסגרת הפיכתו של וולוורין לראש צבאותיו של אפוקליפס, הוא השתיל לו מחדש את האדמנטיום. יותר מאוחר הביסו את אפוקליפס שוב ו-וולוורין השתחרר ממנו. לא יודע בדיוק מ*איפה* הוא הגיע.. ולא יודע אם ומתי ואיך קייבל הביס אותו...

Bajoran Preist

New member
ככה הם נקראו ../images/Emo13.gif

אגב, היה עוד "מוות" אחד בין אנג'ל ל-וולוורין..... שחכתי מי זה. ועוד אגב.... בסוף ארכ-אנג'ל "נפטר" מהכנפיים המתכתיות וחזר לכנפיים לבנות כמו שהיו לו פעם. באסה.

SaidinsTaint

New member
כייבל הביס את אפוקליפס

אבל רק בשנת 3990 בערך. אחרי שהוא חזר לעבר הוא נתקל באפוקליפס החי עדיין שוב ושוב. אפילו היתה פעם אחת שכייבל פל ביחד עם אפוקליפס נגד השיבוט המרושע שלו Stryfe, בהתקפה על הבסיס שלו בירח, כשהוא ניסה להרוג את ציקלופ, אבא שלהם (גם דוד havok היה שם)

Lu Tze

New member
תודה שהשלמת לי את העלילה.

לא יודע אם מישהו עוד זוכר, אבל לפני כמה שנים הוציאו חברות של אקס מן בעיברית, ובדיוק הגיעו לקטע עם אונסלוט, רק שאז הפסיקו להוציא לאור את החוברות.

Bajoran Preist

New member
יש לי את כולן ../images/Emo13.gif

זה היה *מאוד* מבאס כשהפסיקו פתאום להוציא את החוברות.....

למעלה