אני יודע ! אני ! אני ! ../images/Emo13.gif
אני *לא* יודע בקשר ל"פרוייקט X"...אאחחחח..... אני מעדיף לא לצפות בחיקויים מפירי זכויות יוצרים. לסדרה *אין* קשר לאקס-מן, חוץ מהעובדה שהיא מעתיקה את השם במומחיות לא רבה. מה שמצחיק הוא- שגם השם המקורי באנגלית(Mutant X) וגם התרגום העברי(פרוייקט X...) שניהם הם שמות של סדרות קומיקס שקשורות לאקס-מן. Mutant X הייתה סדרה שסיפרה על אח של סייקלופס, האבוק, שנתקע במימד אחר. פרוייקט X היא סדרה שקשורה לוולוורין, ובעיקר לאוייבים שלו. והרעיון שמאחורי "פרוייקט X" הטלוויזיונית הוא הרבה יותר פשטני מאשר של אקס-מן.(שלא לדבר על מפר זכויות יוצרים). אגבבבב.... בקשר למגנטו והזיכרון המחוק. אז זהו, שבערך
מה שקרה הוא שבקרב בין האקס-מן למגנטו(שבו הוציא מגנטו לוולוורין את האדמנטיום מהשלד) החליט קסאווייר לעשות מעשה למחוק את הזיכרון של מגנטו. מגנטו המחוק והנמצא בקומה נלקח ע"י החסידים שלו בחזרה לתחנת החלל שלו, עד אשר זו הושמדה בקרב בין הולוקוסט לבין אקסודוס. מממ.... יותר מאוחר נמצא מישהו שנראה בדיוק כמו מגנטו אבל הרבה יותר צעיר, שקרא לעצמו ג'וזף, וחשבו שהוא מגנטו, אבל בסוף הסתבר שלא, ומגנטו המקורי חזר לעצמו... ואחרי זה כנראה ששוב מת. (עד הפעם הבאה). בקשר לאונסלוט... ברגע שבו מחק קסאוויר למגנטו את הזיכרון, חלק מה"מהות" של מגנטו, זו המרושעת, חדרה לפרופסור X והתחברה לכל הפחדים והתסכולים שלו, ויצרה יישות חדשה לגמרי, "אונסלוט", שפעל מתוך הגוף של קאסוויר, ללא ידיעתו, עד אשר היה מאוחר מדי. אונסלוט עשה הרבה בלאגן, כמעט השמיד את העולם, בלה בלה, בסוף הכל נהייה בסדר והיום מי זוכר אותו