פרויז - ביקשת, קיבלת

gamari

New member
פרויז - ביקשת, קיבלת

תודה על ההזמנה מהפורום השכן (אדריכלות) ראשית, אני שמח שהשתמשת בכל מה שכתבתי בתשובתי על התרומה של התרבות הפרסית לארכיטקטורה. בעניין השם... ניר זה הפרטי, המשפחה זה גמרי. למעשה זה עברות של קמרי. הורי אבי עלו מאיראן וזה השם שלהם (נדמה לי שמש או ירח... לא מבין כ"כ פרסית)... תוצאה של רישום ברשומות הפך לגמרי. אמא ,אכן משיראז... למען האמת הרבה מכירים אותה כמוניר שירזי (ניהלה בעבר הלא רחוק מסעדה פרסית מאד מצליחה ברח' לוינסקי, אולם ארועים בבת ים שכלל גם ארועים בכל שבוע לבני העדה כולל מוסיקה והמון אוכלללללללללללל..). ואני בכלל מתחום אחר.. ואל תדאג, בקרוב אולי היא תתחיל לכתוב פה, , כשיהיה לה זמן

niya

New member
gamari יקר../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

ברוך הבא
מה זה לא יודע פרסית
שלא תגלה בחיים לפרויז, הוא ישר מלמד... אתה מוזמן להצטרף אלינו לשיעורי הפרסית המושקעים של
פרויז (ראה במאמרים - מכללת תרבות פרס).

פרויז1

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo47.gifברוך אתה בבואך, מר ניר גמרי.

א. כבוד אמיתי הוא לי אישית לראותך כאן בפורום תרבות פרס. ב. לדעתי, בהשתתפותך בפורום תרבות פרס, אתה תאיר פן חיוני ביותר של תרבות פרס. ידיעותיך המקצועיות בתחום האדריכלות בכלל, בתחום האדריכלות בפרס בכל הזמנים וכישוריך האישיים - יתמזגו בדיונים במתנהלים בפורום ויעניקו איכויות נדירות לנושאים שבנשמתה של תרבות פרס. אני מקווה שגם אנחנו נתרום לך . אמרת שאמך שירזית. זה טוב, כי יש פה בלי עין הרע טפו טפו טפו,
הרבה חברייס' אספהנים המדנית, טהרנים ..ועוד כמה בלתי מזוהים/ות.. בני העיר שירז הם האנשים השמחים ביותר העליזים ביותר והאופטימיים ביותר מבני יתר ערי פרס. הפתעות חמות
אמרת שלאמך היה מועדון זמר תרבות פרסי בבת ים וששמה מוניר. ואני אומר לך, שאני מכיר את האישה היקרה והנדירה הזאת שהיא אמך, הגב' מוניר! כשהפעילה את מועדון התרבות הפרסית בבת ים, הייתי שם אורח קבוע בכל יום חמישי. ומאז שהיא עזבה, יש אי סדר בשוק הזה. מסור לידידתי היקרה את אהבתי
. עוד היא תזהה אותי
.

gamari

New member
אמת בדבריך

כבוד הוא לי להיות הבן של.... "מוניר שירזי" אתה בטח כבר יודע מי אני, תמיד היינו עוזרים לה (האחים שלי, אבא שלי ואנוכי) בלארגן ערב כזה, ואני חייב לציין שזה לא היה קל בכלל. בייחוד שצריכים לרצות את כולם , לדאוג שהלהקה לא תפסיק לנגן, שהאוכל ייצא כמו שצריך ובשפע... ועם אוכל גלאט כשר זה לא קל. הרבה מהלקוחות הקבועים מזהים את הפנים שלי , קצת קשה לאנשים לקשר בין הנוכחות שלי שהייתה באולם לבין העיסוק שלי בחיי היום יום. מזה כשנה וחצי שהיא לא מנהלת את המקום , היא מקבלת אין סוף הצעות מהמון פעילים בקהילה, לחזור ולארגן ערבי תרבות מסוג זה או לעזור בהבאת זמרים איכותיים לארץ למופעי תרבות. בינתיים היא במנוחה. ואגב, יש דיבור עם הבאת המוסיקאי והזמר המוכשר מוחמד רזא שאג'אריאן (שאני מאזין ליצירות שלו מגיל 0. והייתי בקונצרט שלו בגרמניה לפני שנתיים ) העניין שאני לא בטוח שבארץ יהיה מספיק קהל שמכיר ויבוא למופע שלו.

gamari

New member
בעניין האדריכלות

אשמח לענות או לכתוב על כל שאלה. ואם יש נושא מסוים שמעוניינים לפתוח דיון - יהיה לי לעונג להעשיר

niya

New member
קודם כל, אתה מוזמן../images/Emo13.gif

להתחיל לכתוב לנו באופן כללי על אדריכלות פרסית - מבטיחה שאכניס למאמרי הפורום
ככה תכנס לפנתיאון של יקירי הפורום מהר מאד

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo124.gifניייייר היקר !!!../images/Emo220.gif

איזה ערבים היו !!! אכן ! אני נזכר בכך כעת. אנחנו אפילו שוחחנו. ואם אספר לך על איזה נושא - אתה מיד תיזכר לכל הפחות בסיטואציה. אם זכור לך, דיברנו על הווליום של התזמורת. אתה סיפרת לי שבאו מהעיריה/משרד להגנת הסביבה ודרשו שתתקינו מערכת שתגביל את עוצמת הווליום לרמות הדציבלים לפי התקנים החדשים. ואם אינני טועה, סיפרת לי שהמערכת עולה כ- 15,000 ש"ח ושאתה בודק ספקים ומחירים. דיברנו גם על אדרילות באופן כללי מאוד. אכן, עדן שירז בניהולה המקצועי של אמך היה שם דבר שהיום אנשים מתגעגעים אליו. התחליפים לא עומדים בסטנדרטים של איכות או מחיר כפי שהורגלנו להם קודם. אני מקווה שאמך תשוב לזירה ותסיט את כל החברייס' הטובים הנוכחיים - בצד. אם אמך תנהל את הארוע עם/בלי המוסיקאי והזמר המוכשר מוחמד רזא שאג'אריאן זה בטוח יצליח.

פרויז1

New member
לאחר הברכות החמות שקיבלת ממנהלת הפורום

אצלנו אין "לא יודע פרסית" . אצלנו לומדים ויודעים כפי שנאמר על ידי נייה ששמה בישראל - רונית חנום. או אָבּג'י רונית. בשרשורים תמצא גם אמרי שפר למכביר. יש גם במבטא אספהני למכביר. אתה מתמנה בזה להביא אמרי שפר בשירזית. לא יודע? צ'אל את אמא. אני מבין אספהנים מדברים, גרוזינים, אפגנים, הודים ואפילו סינים מדברים. אבל לא מבין שירזים מדברים. זאת שפה מאוד ייחודית ואין לה כל דמיון לטהרנית. לא כך?

למעלה