פרוטי וקיובייס

eliranashky

New member
פרוטי וקיובייס

שלום לכולם ... אני יוצר מתחיל ועברתי מהפרוטי לקיובייס הקיובייס מאוד מסובכת וקשה וכל פעולה הכי פשוטה בפרוטי נהפכת לפרויקט בקיובייס רציתי לשאול האם אני יכול להגיע להשגים מקצועיים מבחינת יצירות גם בפרוטי 7XXL ומה ההבדל בין שתי התוכנות ? (וככה על הדרך ) אני מנסה להקליט בפרוטי והוא מקליט לי רק 5 שניות ככה על קטע שמתנגן נניח איזה דקה וחצי ... מישהו יודע למה ואיך אני משנה את זה לזמן הקלטה מקורי ... נניח אני על רקורד דקה וחצי אז שהקובץ נשמר שישמיע דקה וחצי ובדיוק את מה שהתנגן לי בזמן ההקלטה ... יש אפשרות לנגן בסייטרוס לדוגמא ולהקליט באותו זמן ? תודה לעוזרים !!!

Mike A

New member
כן, אפשר להגיע לתוצאות מקצועיות.

יש אלבום ששוחררו עם פרוטי.

c444

New member
וגם...

אם אני לא טועה (ותתקנו אותי) השיר "הקיץ בא" של רונית רסטה-נו השיר השיטחי הזה שרץ עכשיו ברדיו... יש לו סאונד מוכר...צלילים מוכרים...שאם אני טועה הם הברירת מחדל של הפרוטי לופס... סתם דוגמא לשיר שהצליח ואני כמעט בטוח שהוא נוצר בפרוטי לופס.

zoomout

New member
הכל תלוי בכישרון שלך

אומרים שסאונד של קיובייס הרבה יותר טוב מפרוטי,אבל תאכלס מה אתה זה שקובע את איכות הסאונד שלך.למשל כולם מכירים את היוצר השוודי Basshunter שאחראי על הלהיט Boten Anna (בארץ עשו גרסה "רוצה בנות"),כל השירים שלו הוא עושה רק בפרוטי לופס וכרטיס קול m-audio firewire 410 והסאונד שלו מצויין.לדעתי קיובייס הרבה יותר פשוטה לשימוש מאשר פרוטי לופס,ככה שאם יש לך ידע בפרוטי אני לא חושב שיקח לך המון זמן ללמוד קיובייס.

למעלה