פרוטוקל 26

Amuta

New member
למה נמחק פרוטוקול 27?

שהופיע בפורום לפני מספר דקות?

אירילה

New member
פרוטוקול 27

פרוטוקול 27 נמחק על ידי בעקבות טעות במשרדי הועד ,פורסמה בטעות הטיוטה במקום הפורוטוקול המאושר. הפרוטוקול המאושר פורסם כעת.

אירילה

New member
דבורנית היקרה ,אני מקווה שאינך מרמז

מרמזת על כך שאני הוספתי שינויים בפרוטוקול..........

Amuta

New member
צנזורה זה לא שיפורים

כואב היה לראות את מה שדאגו שלא נראה בפוטוקול הנ"ל. זה מעורר מחשבות לגבי דרך ההתנהלות של הוועד ואיך משתיקים כאלו שמביעים ביקורת. למי שלא הספיק לקרוא את הגרסא המקורית להלן מה שנמחק: הועלה נושא נוסף על הגן האטרופוסופי וה"צידוקים" לפתיחת 2 גנים בישוב!!! מורת רוחם של חברי ועד ותושבים שונים. גם נקודה זו סוכם שתועלה למועצה לא ברור למה נושא כה חשוב מוסתר בכוונה מעיני התושבים. מדוע עמותה פרטית זוכה לקבל גני מועצה ללא מכרז? לאור הפרסומים האחרונים במקומון ברור כי יש כאן הרבה אינטרסים אישיים של תושב הישוב שמקורב להנהגה המקומית. עולים כאן הרבה סימני שאלה לא נעימים. עכשיו גם דואגים לצנזר זאת. אני ממליץ לחבר הוועד שהעלה את הנושא לדרוש להכליל בפרוטוקול את כל מה שנאמר בישיבה - אחרת זא עברה על החוק ולפנות ישירות למועצה לקבלת הסברים ולפרסמם בישוב.

אם מעצבנים אותך הגנים האנתרופוספים

למה לשלוח אחרים להתלונן? שהעמותה שלך תפנה בעצמה להתלונן.

Amuta

New member
לא זה הנושא

הנושא הוא איך מנוהל הישוב. שתי בעיות קשות עולות מתוך הפרוטוקול המצונזר: 1. מה ההליך ומי מוסמך למסור גני מועצה לעמותה פרטית שבראשה עומד תושב הישוב שחבר של ראש הוועד. 2. כאשר חבר וועד מעלה זאת בישיבת וועד - יש מי שדואג למחוק זאת מן הפרוטוקול של הישיבה. זה התנהלות לא תקינה ומקשרת אותנו להודעתו של של יהודה ישרים המופיע מספר שורות מעל הודעה זו. זה מה שמרגיז אותי וחבל שזה לא מרגיז תושבים אחרים.

למעלה