פרוטוקול IVF
היי לכולן אני חייבת לציין שבכל פעם שפניתי אליכן הייתן נפלאות ומאוד עזרתן לי בקבלת אינפורמציה אז קודם כל המון תודה. אני מקווה שגם עכשיו תוכלו לסייע לי תיזכורת קטנה לפני כחמישה חודשים עברתי לפרוסקופיה להוצאת ציסטה של 9 ס"מ משחלה ימנית מאז ניסינו להיכנס להריון באופן ספונטני מתוזמן על ידי מעקב זקיקים ואולטרהסאונד לצערנו זה לא הצליח ובנוסף הציסטה התחילה לגדול שוב (כאילו שעבר מספיק זמן
פנינו לפרופ' שולמן שהמליץ לעבור ל-IVF ולדעתו זה לא משנה אם נתחיל החודש או בעוד ארבעה חודשים מה שהיה לי מאוד מוזר מכיון שאני מפחדת שהציסטה תמשיך בינתיים לגדול וחלילה אני אצטרך לעבור שוב לפרוסקופיה בכל אופן אחרי שיקולים שונים ונשנים, החלטנו אני ובעלי שננסה חודש אחד נוסף באופן טיבעי רק שהפעם אני אעשה צילום רחם ונשלב הזרעה ואם זה לא יצליח אז בחודש אחרי נתחיל IVF. הבעיה בכל הסיפור הזה שבעלי נוסע לחול לשבוע ואני ממש לא רוצה שזה יתנגש עם הנסיעה שלו, אני יודעת שניתן להקפיא זרע אבל אנחנו מעדיפים (בשלב זה בכל אופן) להשתמש בזרע טרי. פרופ שולמן אמר לי שלפני המחזור אני אמורה להתחיל לקחת דקא למשך 13 יום אחר כך אולטרסאונד בדיקות דם ואז גונל F ל-6 ימים לאחרין מונוגן 2 אמפולות ליום למשך 3 ימים לגבי ההמשך הוא לא עידכן אותנו והייתי רוצה מאוד לדעת מהניסיון שלכן מה השלב הבא? האם מיד אחרי מונוגון מתבצעת השאיבה או שקודם צריל לקחת אוביטרל? כמה זמן בממוצע לאחר לקיחת דקא מתבצעת השאיבה של הביצית? האם אחרי שלוקחים דקא לא מקבלים מחזור? אני יודעת שישי לי הרבה שאלות ואני אודה לכן מאוד על כל אינפורמציה שתעזור לי להבין בפני מה אני עומדת, ובנוסף אני ובעלי נוכל להעריך האם הוא צריך לבטל את הנסיעה או לא. אני מאוד מודה לכם יום טוב ובהצלחה לכולנו
היי לכולן אני חייבת לציין שבכל פעם שפניתי אליכן הייתן נפלאות ומאוד עזרתן לי בקבלת אינפורמציה אז קודם כל המון תודה. אני מקווה שגם עכשיו תוכלו לסייע לי תיזכורת קטנה לפני כחמישה חודשים עברתי לפרוסקופיה להוצאת ציסטה של 9 ס"מ משחלה ימנית מאז ניסינו להיכנס להריון באופן ספונטני מתוזמן על ידי מעקב זקיקים ואולטרהסאונד לצערנו זה לא הצליח ובנוסף הציסטה התחילה לגדול שוב (כאילו שעבר מספיק זמן